تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴
کد خبر: ۳۳۰۸۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شناسایی ۲۸ هزار بیمار مبتلا به فشار خون در دزفول  

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: حدود ۲۸ هزار بیمار مبتلا به فشار خون با تلاش تیم‌های سلامت در دزفول شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفتند.
 

 

لیلا محبی  روز جهانی فشار خون را گرامیداشت و افزود: ۴۶ درصد افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نیستند.
وی ادامه داد: فشارخون بالا یکی از مهم‌ترین عوامل خطر قابل پیشگیری بیماری‌های قلبی عروقی است و روز جهانی فشار خون، فرصت ارزشمندی برای افزایش آگاهی عمومی، تقویت تشخیص و کنترل این بیماری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: به‌دلیل شرایط پراسترس ناشی از جنگ و بحران و تغییرات سبک زندگی مردم مانند کاهش فعالیت بدنی، مصرف بیشتر دخانیات و تغییر الگوی تغذیه، لزوم توجه به پیشگیری و کنترل فشارخون نسبت به گذشته بیشتر شده است.

محبی بر اهمیت پیشگیری از خطاهای دارویی در بیماران مسن تاکید کرد و گفت: جعبه تقسیم دارو یکی از موثرترین راهکارها برای کاهش اشتباهات دارویی است و بهره‌گیری از ابزارهای یادآوری مانند زنگ هشدار تلفن همراه یا ساعت، به جلوگیری از فراموشی مصرف دارو کمک می‌کند.

وی افزود: همراهی خانواده در تنظیم داروها، یادآوری زمان مصرف و بررسی وضعیت فرد، به‌ویژه در افرادی که مشکلات حافظه دارند، ضروری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول خاطرنشان کرد: غربالگری فشارخون بالا در مراکز خدمات جامع سلامت رایگان است و توصیه می‌شود افراد بالای ۱۸ سال فرصت ارزیابی فشارخون خود را از دست ندهند.

به گزارش ایرنا، شعار امسال روز جهانی فشارخون «فشارخون بالا را با هم کنترل کنیم» اعلام شده است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار