تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۳۳۰۰۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تاکید بر تکمیل طرح‌های عمرانی در روستا‌های شوش

سرپرست فرمانداری شوش با اشاره به تعویق برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا گفت: انتظار از اعضای شورا‌های اسلامی این است که تا آخرین روز فعالیت، پیگیر مطالبه مردم باشند و اجازه اختلال در مدیریت شهری را ندهند.
 

 محسن ستاری فر بیان کرد: انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به ۲ ماه بعد از پایان قطعی جنگ موکول شده است که با توجه به نامعلوم بودن زمان پایان این جنگ، انتظار از همه اعضای شورا‌ها این است که با انگیزه قوی کار را ادامه دهند و اجازه ندهند مطالبه‌های مردم بر زمین بماند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شورا‌های اسلامی شهر و روستا افزود: شورا‌ها پل ارتباطی مردم و مسوولان هستند و اعضای شورا در ایجاد آرامش در جامعه نقش مهمی دارند.

سرپرست فرمانداری شوش، انتقادپذیری مسوولان در قبال مطالبه‌های مردم را مورد تاکید قرار داد و گفت: انتظار از همه مسوولان شهرستان این است که در برابر انتقاد مردم گوش شنوا داشته باشند.

وی آمادگی برای مواجهه با تمام شرایط احتمالی را ضروری دانست و افزود: تقویت آمادگی‌ها و رعایت اصول پدافند غیرعامل به ویژه در شرایط جنگی کنونی مورد تاکید است.

روند تولید در شوش در شرایط جنگی متوقف نشد

ستاری‌فر، کارگران را موتور محرک اقتصاد کشور دانست و اظهارکرد: نقش کارگران در جلوگیری از توقف روند تولید به ویژه در شرایط کنونی بیش از همیشه اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه کارخانه‌ها و صنایع خطوط مقدم نبرد اقتصادی کنونی است، افزود: تولید در شرکت‌ها و کارخانجات شهرستان در شرایط جنگی ادامه داشت و در برخی موارد جهش نیز داشت.

سرپرست فرمانداری شوش استمرار تولید و به زانو در آوردن دشمن در جبهه اقتصادی را ۲ ماموریت مهم کارگران دانست و اظهارکرد: استمرار تولید در واحد‌های صنعتی، جنگ واقعی با دشمن است.

وی ادامه داد: دشمن آمریکایی در برابر قدرت نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران دچار استیصال شده است.

تجمعات مردمی باید با قدرت ادامه یابد

ستاری‌فر، تلاش در عرصه اقتصاد و تولید را یکی از میدان‌های جنگ دانست و گفت: تجمعات مردمی در شوش باشکوه ویژه در حال برگزاری است و این حضور آگاهانه در میدان باید تا پیروزی نهایی ادامه یابد.

وی با تاکید بر ضرورت نشاط آفرینی در جامعه افزود: تکمیل طرح‌های عمرانی در روستا‌ها و شهر‌ها از جمله عوامل نشاط آفرینی در جامعه است و انتظار از همه مسوولان شهرستان و مدیران شهری در شوش پیگیری مستمر برای بهره برداری از طرح‌های در حال اجرا است.

سرپرست فرمانداری شوش ضمن عذرخواهی از دعوت نشدن همه کارگران و اعضای شورا‌های اسلامی شهر در این نشست گفت: با توجه به شرایط خاص کشور و شیوه نامه‌های تعیین شده برای برگزاری نشست‌ها در شرایط کنونی امکان دعوت از همه کارگران و اعضای شورای اسلامی در این مراسم وجود نداشت.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار