سرپرست جمعیت هلالاحمر دشت آزادگان گفت: روستای امالدبس شهرستان دشت آزادگان در پی بارندگی اخیر دچار آبگرفتگی گسترده شده است و ۱۶ خانوار آسیب دیدهاند و امدادرسانی به این منطقه در حال انجام است.
کاظم یلالی چهارشنبه در گفت و گویی رسانهای بیان کرد: ارزیابی و امداد رسانی به متاثران از آبگرفتگی از بارانهای اخیر در روستای ام الدبس ازتوابع شهرستان دشت آزادگان در حال انجام است.
سرپرست جمعیت هلال احمر دشت آزادگان اظهار کرد: بر اساس ارزیابیهای اولیه، در روستای امالدبس ۱۶ خانوار شامل ۵۸ نفر تحتتاثیر آبگرفتگی قرار گرفتند.
وی افزود: پس از انجام ارزیابیهای میدانی، یک تیم عملیاتی سیلاب به همراه تجهیزات کامل امدادی برای کمکرسانی به اهالی روستای امالدبس به منطقه اعزام شد.
یلالی گفت: عملیات امدادرسانی در منطقه همچنان ادامه دارد و نیروهای جمعیت هلالاحمر دشت آزادگان برای ارایه خدمات امدادی در حالت آمادهباش قرار دارند.
طی بارندگی اخیر شهرستان آغاجاری نیز دچار آبگرفتگی شد.