سید محمدرضا موالیزاده چهارشنبه در آیین استقبال از خدام رضوی در اهواز بیان کرد: خوزستان، سرزمین مقاومت و پایتخت دفاع مقدس استانی با رنگینکمانی از اقوام گوناگون را در خود جای داده که معبر و محل عبور امام رضا(ع) برای آن سفر به توس بوده است.
موالیزاده با تبریک دهه کرامت بیان کرد: نیاز به تبیین دارد که چرا امام رضا(ع) از مدینه حرکت میکند و به شمال شرق ایران میرود تا در آنجا به شهادت برسد.
وی تصریح کرد: امام رضا(ع) از شهادت خودش باخبر بود و این سفر دارای حکمتها و اسراری است که باید برای نسل جوان تبیین شود.
استاندار خوزستان خطاب به خدام رضوی گفت: امید است حضور خدام رضوی در ایام دهه کرامت، زمینهساز توسعه فرهنگ رضوی و ترویج معارف اهل بیت(ع) در استان شود.
به گزارش ایرنا خدام رضوی همه ساله در دهه کرامت برای برگزاری برنامه های متنوع به خوزستان سفر می کنند.