تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۸
کد خبر: ۳۲۹۵۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استاندار خوزستان: همت و انگیزه قابل‌توجهی برای بازسازی واحدهای آسیب‌دیده وجود دارد

استاندار خوزستان در خصوص واحدهای آسیب‌دیده در جنگ اخیر گفت: همت و انگیزه قابل توجهی برای بازسازی این واحدها وجود دارد.

  استاندار خوزستان در خصوص واحدهای آسیب‌دیده در جنگ اخیر گفت: همت و انگیزه قابل توجهی برای بازسازی این واحدها وجود دارد.

سید محمدرضا موالی‌زاده دوشنبه ۳۱ فروردین در حاشیه نشست با واحدهای تولیدی خوزستان با حضور معاون وزیر صنعت در اهواز اظهار کرد: امروز با حضور رئیس سازمان ایدرو، نماینده مردم اهواز و مجموعه از واحدهای تولیدی و صنعتی استان، سومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال جاری برگزار شد و در این نشست واحدها از آسیب‌هایی که در پی حملات دشمن به آن‌ها وارد شده، گزارش دادند. 

وی ادامه داد: من از پشتیبانی‌های موثر دولت، مجلس و دستگاه‌های ذیربط تشکر می‌کنم و ما مطمئن هستیم که به حول و قوه الهی این واحدها را بهتر از قبل، با کیفیت بهتر و استاندارد بالاتر خواهیم ساخت.

استاندار خورستان گفت: همانطور که در جبهه نظامی و مردمی دست برتر را داشتیم، ان‌شاءالله در جبهه بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی و صنعتی نیز دست برتر را خواهیم داشت.

  مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی نیز در حاشیه این نشست اظهار کرد: در این جنگ تحمیلی ما شاهد یک همدلی میان مردم و مسئولین بودیم. در این زمینه از تلاش شبانه‌روزی دولتمردان، وزرا و هیات دولت تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به حضور امروز وزیر صمت و معاون وی در استان با محوریت بازسازی و نوسازی واحدهای آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی بیان کرد: با همت و همراهی مجلس و دولت، تلاش مردم، صنعتگران و همه کسانی که در این جنگ ایستادند ایران را بهتر از قبل خواهیم ساخت.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار