تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۵
کد خبر: ۳۲۹۳۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نظارت میدانی و قاطع بر بازار خط قرمز دستگاه قضایی است

دادستان عمومی و انقلاب شادگان با حضور در بازار ضمن دیدار با شهروندان، وضعیت موجود و نحوه عملکرد دستگاه‌های متولی در نظارت بر صنوف را از نزدیک بررسی کرد.
 
  رضا علی نسب در بازدید از بازار و بررسی نحوه علکرد دستگاه‌های متولی در نظارت بر بازار، ضمن رضایت از وضعیت فعلی بازار توزیع کالا در شهرستان، گفت: علاوه بر کسانی که اقدام به گران فروشی، کم فروشی یا احتکار کالا و یا هر اقدامی که سبب اخلال در بازار شود، کنند، با مدیران مرتبط با حوزه تامین کالا‌های اساسی مردم و بازار که در نظارت از زیرمجموعه خود، ضعیف عمل کنند، نیز برخورد قانونی می‌شود.

وی افزود: به دستگاه‌های مرتبط، تاکید شده است نیاز‌های مردم شهرستان را با توجه به شرایط موجود، پیش‌بینی و برای تامین به موقع اقدام کنند.

علی‌نسب بیان داشت: با هدف صیانت از حقوق عامه گشت‌های مشترک تعزیراتی و نظارتی به صورت محسوس و نامحسوس تشدید شود و قطعا دادستانی با هرگونه احتکار، گران‌فروشی، اخلال در نظام توزیع و سوءاستفاده از شرایط کشور، بدون اغماض، به صورت ویژه، خارج از نوبت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.  

دادستان عمومی و انقلاب شادگان تصریح کرد: جلسات کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی و مایحتاج عمومی شهرستان به‌صورت منظم تشکیل و دادستانی از باب نظارت و پیگیری حقوق عامه عملکرد هر یک از دستگاه‌ها را مورد بازبینی قرار داده و با ترک فعل مدیران برخورد می‌کند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار