دکتر مهرداد شریفی با اشاره به از ارائه خدمات مامایی و غربالگری به بیش از ۲۶۵ هزار زن میانسال و در رده سنی ۳۰ تا ۵۹ سال در سال ۱۴۰۴، گفت: براساس آمار ذکر شده، باتوجه به ضرورت تشخیص زودهنگام بیماریها و مراقبت دورهای زنان میانسال، خدمات مامایی ارائهشده در سطح استان با پوشش بیش از ۹۵ درصد حد انتظار اجرا شده است.
وی در تشریح خدمات زیر در گروه زنان میانسال در بازه زمانی یاد شده، افزود: غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان برای ۲۶۵ هزار و ۹۰۹ نفر، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان سرویکس برای ۲۵۶ هزار و ۱۰۳ نفر، بررسی عفونتهای آمیزشی و ایدز برای ۲۵۸ هزار و ۷۷۶ نفر، ارزیابی عملکرد جنسی برای ۲۵۷ هزار و ۴۲۱ نفر، بررسی تاریخچه باروری و وضعیت یائسگی برای ۲۵۰ هزار و ۴۱۷ نفر و بررسی علائم و عوارض یائسگی (ویژه گروه سنی ۴۵ تا ۵۹ سال) برای ۹۰ هزار و ۷۴۸ نفر خدمات ارائه شده در این رابطه به شمار میرود.
دکتر شریفی میگوید: این خدمات با هدف ارتقای سلامت زنان و کاهش بار بیماریهای مرتبط با دوره میانسالی اجرا شده و نتایج آن در برنامهریزیهای حوزه سلامت استان مورد استفاده قرار میگیرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز تأکید کرد: ارائه خدمات غربالگری و آموزشهای مرتبط در سالهای آینده نیز با هدف بهبود وضعیت سلامت زنان ادامه خواهد داشت.