بابک ممبینی یکشنبه در آیین افتتاح و کلنگ زنی کلاس درس در شوشتر بیان کرد: در راستای اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در مناطق کم برخوردار هشت کلاس درس در قالب توسعه سه فضای آموزشی در شهر شرافت شوشتر با مشارکت موسسه خیریه سیدالشهدا انجام شد.
وی گفت: احداث سه کلاس درس در مدرسه دهخدا، سه کلاس درس در مدرسه شریف و ۲ کلاس درس در مدرسه صابرین شهر شرافت با زیربنای ۳۲۰ مترمربع و با مشارکت موسسه خیریه سیدالشهدا به بهره برداری رسید.
ممبینی ادامه دارد: اجرای این طرح در راستای تحقق عدالت آموزشی و ایجاد محیطهای ایمن و استاندارد برای تحصیل دانشآموزان مناطق کمبرخوردار انجام شده است و ادارهکل نوسازی مدارس خوزستان با اجرای مستمر طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، گامهای موثری در جهت رفع محرومیت آموزشی و ارتقای کیفیت فضاهای یادگیری در سطح استان برمیدارد.
وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی احداث مدرسه ۶ کلاسه خانم نعنایی در شهر شرافت شوشتر خبر داد و افزود: گسترش فضاهای آموزشی ایمن و استاندارد در مناطق در حال توسعه استان مورد توجه این اداره کل است.
ممبینی عنوان کرد: طرح احداث مدرسه ۶ کلاسه شهر شرافت در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع و زیربنای ۵۰۰ مترمربع و با مشارکت خیر خانم نعنایی که ساکن خارج کشور هستند تقدیم نظام تعلیم و تربیت شد.
سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با بیان اینکه با اجرای این طرح بخشی از نیاز آموزشی این منطقه پرتراکم برطرف خواهد شد اظهار کرد: با ساخت این مدرسه دانشآموزان این ناحیه از فضایی ایمن، استاندارد و مجهز برای تحصیل بهرهمند خواهند شد، تلاش بر این است که با جذب مشارکت حداکثری خیران مدرسه ساز داخل و خارج کشور و همچنین استفاده بهینه از منابع استانی و ملی، روند نوسازی و توسعه فضاهای آموزشی در خوزستان شتاب بیشتری بگیرد.
سال گذشته ۸۰۰ کلاس درس در خوزستان به بهره برداری رسید.
بر اساس اعلام استانداری خوزستان ۱۳۳ مدرسه در جنگ رمضان در استان آسیب دیدند.