تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۶
کد خبر: ۳۲۸۹۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شرکت‌های حوزه ارتباطات خسارت دیده از جنگ در خوزستان حمایت مالی می‌شوند

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت : حمایت‌های مالی، تسهیلاتی و عملیاتی از شرکت‌های حوزه ارتباطات بومی استان در خط مقدم پایداری خدمات دیجیتال، بیش از هر زمان دیگر ضروری است وخواستار همفکری و همکاری متقابل تمامی ظرفیت ها در این شرایط فعلی هستیم.

مهدی شه‌نظری  بیان کرد: تلاش می کنیم تا با همت متخصصان حوزه ICT و مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تمامی مشکلات مراکز خسارت دیده از جنگ برطرف شود و این حمایت شامل شرکت های دانش بنیان و غیر دانش بنیان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان اظهار کرد : شرکت‌ها در ۲ دسته «آسیب به زیرساخت‌ها و تجهیزات» و «آسیب به درآمد» ارزیابی می‌شوند. در بخش نخست، شرکت‌هایی که زیرساخت، ساختمان یا تجهیزات آن‌ها آسیب دیده پس از بازدید و برآورد خسارت، مشمول دریافت تسهیلات می‌شوند.

وی افزود : در بخش آسیب به درآمد نیز شرکت‌های پلتفرمی که به‌دلیل اختلال در اینترنت و کاهش تقاضا با افت محسوس درآمد مواجه شدند بر اساس شاخص‌هایی مانند کاهش کاربران فعال، افت نصب، تغییرات مصرف پهنای باند و کاهش حداقل ۲۰ درصدی درآمد ارزیابی خواهند شد.

شه نظری خاطر نشان کرد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌توانند با مراجعه به نشانی ghazaal.inif.ir نسبت به ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات اقدام کنند.

براساس این گزارش، ۳۰۰ شرکت در حوزه ارتباطات و کسب‌وکارهای اینترنتی در خوزستان فعال هستند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار