تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۶
کد خبر: ۳۲۸۷۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رئیس دانشگاه جندی‌شاپور: آمریکا توان ایستادن مقابل اراده ملت ایران را ندارد

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در واکنش به تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ گفت: آمریکا با وجود لفاظی‌ها و جنگ روانی، هرگز توان ایستادن در برابر اراده پولادین ملت ایران را ندارد و مسیر پیشرفت کشور با تکیه بر توان علمی و انسانی ادامه خواهد یافت.

 

مهدی بدیعی بیان کرد: بار دیگر شاهد یاوه‌گویی‌های دونالد ترامپ بودیم که با توهمی برخاسته از خوی استکباری، از «بازگرداندن ایران به عصر حجر» سخن گفته است.

وی افزود: البته از تفکری که ریشه در مرداب فساد، تباهی و انحطاط اخلاقی امثال جزیره اپستین دارد، جز این تهدیدات کور و یاوه‌گویی‌های بی‌اساس انتظاری نمی‌رود.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول تصریح کرد: کسی که منطقش خشونت، استثمار و بی‌اخلاقی است، طبیعی است که در برابر عظمت یک تمدن اصیل، چاره‌ای جز چنگ و دندان نشان دادن نداشته باشد.

وی ادامه داد: ما امروز در سنگر دانشگاهی نفس می‌کشیم که وارث مستقیم «جندی‌شاپور» باستانی با بیش از یکهزار و ۷۵۰ سال قدمت و کهن‌ترین دانشگاه جهان است.

بدیعی گفت: در روزگاری که اجداد این مدعیان در تاریکی عصر حجر دست‌وپا می‌زدند، در این خطه از سرزمین مقدس ایران، مشعل علم، پزشکی و حکمت روشن بود و جهانیان در برابر عظمت علمی آن زانو می‌زدند.

وی افزود: هدف اصلی پنهان در پس این تهدیدات و جنگ‌های روانی، ایجاد یاس، انفعال و ناامیدی در میان نسل جوان، نخبگان و جامعه علمی ما است؛ دشمنان به‌خوبی آگاهند که قدرت واقعی و بازدارنده ایرانِ امروز فقط در تجهیزات دفاعی آن خلاصه نمی‌شود، بلکه سرمایه انسانی پویا و ظرفیت تولید علم است که ایران را به یک قدرت بلامنازع تبدیل کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول تاکید کرد: کشوری که توانسته با وجود دهه‌ها فشارهای سنگین اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، در حوزه‌های نانو، هوافضا، پزشکی، هسته‌ای و مهندسی در لبه‌های تکنولوژی حرکت کند، نشان داده است که مسیر پیشرفت خود را مستقل از اراده قدرت‌های بیگانه طی می‌کند.

وی افزود: وقتی منطق دیپلماسی و درک تاریخی وجود نداشته باشد، چاره‌ای جز پناه بردن به تهدیدات توخالی ویرانگر باقی نمی‌ماند.

بدیعی اظهار کرد: پاسخ ما به تهدید ویرانی، کوبنده‌تر کردن موشک‌هایمان در میدان و شتاب در حرکت چرخ‌های پیشرفت و فناوری است.

وی افزود: ما اساتید و دانشجویان در خط مقدم این جنگ ترکیبی، قلم‌ها و اندیشه‌هایمان را چون سلاحی برنده در دست گرفته‌ایم و با تکیه بر خون شهدا، امام شهیدمان و در سایه‌سار پرچم ولایت، تا فتح قله‌های تمدن نوین اسلامی از پای نخواهیم نشست.

 در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح ۹ اسفند سال گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی مانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.
‌در حالیکه جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار