تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۱
کد خبر: ۳۲۸۵۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هنرمندان خوزستانی در سفر سرخ/ وقتی هنر جان می‌بخشد

در بزنگاهی که نیاز به همبستگی ملی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود جامعه هنری خوزستان روز دوشنبه با حضور در پویش «سفر سرخ» نوای زندگی را سر دادند و حمله آمریکایی و صهیونی به کشور را محکوم کردند.

 هنرمندان خوزستانی که همواره آفرینندگان زیبایی در جامعه هستند با اهدای خون خود اثری ماندگار از انسانیت را خلق کردند، این اقدام ارزشمند، تجلی پیوندی عمیق میان هنر و زندگی است، هنری که در خدمت نجات جان انسان‌ها قرار گرفته و امید را در دل نیازمندان زنده نگه می‌دارد.

پویش «سفر سرخ» این روزها به یکی از مهم‌ترین حرکت‌های انسان‌دوستانه در کشور تبدیل شده است که با توجه به شرایط ناشی از جنگ و افزایش نیاز به فرآورده‌های خونی، با هدف تشویق گروه‌های اثرگذار اجتماعی شکل گرفته است در این میان دعوت از هنرمندان خوزستان برای حضور در مرکز انتقال خون اهواز رنگ و بویی متفاوت به این حرکت بخشیده و فضای امید و همبستگی را در میان جامعه پررنگ‌تر کرده است.

پیش از ظهر امروز جمعی از هنرمندان تئاتر، موسیقی، ادبیات، سینما، تجسمی و... در سالن انتقال خون اهواز گردهم آمدند تا با اهدای خون، سهمی هرچند کوچک اما حیاتی در نجات جان انسان‌ها داشته باشند این حضور، علاوه بر تقویت روحیه عمومی، پیام مهمی از مسئولیت اجتماعی و همراهی در روزهای سخت را منتقل می‌کند.

هوشمندی هنرمندان در روزهای جنگی

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با قدردانی از هنرمندان برای شرکت در این پویش به خبرنگار ایرنا گفت: حضور هنرمندان در این پویش ناشی از هوشمندی آنان است در واقع هنرمندان با حضوری آگاهانه و درست، کنار مردم قرار گرفتند و این ایثار و فداکاری را برای مردم انجام می دهند.

حسین براتی افزود: جامعه فرهنگی و هنری خوزستان با حضور در پایگاه انتقال خون نسبت به وظیفه انسانی و اجتماعی به درستی واکنش نشان دادند.

وی گفت: جامعه فرهنگی و هنری به عنوان قشری همیشه هوشیار و همیشه بیدار جامعه ایرانی در زمانی که سایه جنگ بر کشور افکنده شده است همراهی و همدلی خود را دوشادوش مردم عزیز و سایر اقشار مختلف نشان می‌‎دهند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین توضیح داد: مشارکت هنرمندان موجب افزایش چشمگیر توجه افکار عمومی به نیاز مراکز درمانی می‌شود و موجی از مشارکت مردمی را به دنبال خواهد داشت.

هنرمندان شرکت‌کننده در این پویش نیز بر اهمیت این وظیفه انسانی تاکید کردند و از مردم خواستند در این مسیر آنان را همراهی کنند.

هنرمندان جریان سازند

ناصر میاحی یکی از هنرمندان شرکت کننده در این پویش گفت: بی شک هنرمندان جریان ساز هستند و اتفاقاتی که رقم می‌زنند نقش به سزایی بر مخاطب و جامعه خواهد داشت.

وی ادامه داد: حرکتی که امروز از هنرمندان استان شاهد بودیم حس همدلی را در کشور به وجود می‌آورد و امیدواریم این اتفاقات از سوی هنرمندان سراسر کشور بیشتر و پرنگ تر شود.

محکومیت حمله آمریکا و اسراییل به کشور

ایوب آزاداندیش دیگر هنرمند خوزستانی توضیح داد: ما به عنوان هنرمند پس از اعلام فراخوان پویش سفر سرخ لازم دانستیم بر حسب وظیفه در کنار دیگر هنرمندان استان حضور داشته باشیم.

وی بیان کرد: ما حمله آمریکا و اسراییل به کشور را محکوم می‌کنیم و با حضور در این پویش می‌توانیم به کسانی که برای دفاع از کشور با دشمن مقابله می‌کنند کمک کنیم.

این هنرمند توضیح داد: آمریکا و اسراییل به ناحق به کشور ما هجوم آورده‌اند از این رو ما پشتیبانی خود را از مدافعان وطن اعلام می‌کنیم .

برای وطن ایستاده‌ام

ایوب بختیاری دیگر هنرمند خوزستانی تاکید کرد: هنرمندان پیشکسوت‌تر و شریفی در این پویش حضور یافته‌اند که موجب افتخار است.

وی بیان کرد: من به عنوان عضوی از جامعه هنری باید بگویم که نسبت من با کشور مشخص است با این حال من برای وطنم و هفت هزار سال تاریخ ایستاده‌ام.

این هنرمند افزود: از دید من وطن ناموس است وطن بالاترین چیزی است که انسان با خود دارد و تمدن و پیشینه است که امروز ما را می‌سازد.

وی گفت: حضور من در این پویش، در مقابل دیگر هنرمندان بزرگتر و کوچکتر که در صف اول برای وطنشان می‌جنگند کار خاصی نیست، امیدوارم فرصتی فراهم شود تا برای وطن کاری انجام دهیم البته اگر بتوانیم، اگر بشود و اگر لیاقت آن را داشته باشیم. پاینده باد هفت هزار سال تاریخ ایران.

خون و جان خود را برای وطن اهدا می‌می‌کنیم

معاون هنری و نمایشی ارشاد خوزستان نیز بیان کرد: در کنار هنرمندان استان برحسب وظیفه برای کشور نه تنها خون خود بلکه جان خود را هم اهدا می‌کنیم.

ناصر چنانی توضیح داد: اهدا خون و شرکت در این پویش در واقع پیامی است که از سوی هنرمندان به مردم نشان داده می‌شود تا مردم نیز ببینند که ما هم برای دفاع از وطن، میهن، ناموس و حیثیت و آبرو و ارزش‌های سرزمین ایران پای کار خواهیم بود.

براساس این گزارش پویش «سفر سرخ» با حضور هنرمندان این دیار، فصل نوینی از فداکاری و عشق به همنوع را رقم زد حضور هنرمندان در واقع گواه این مدعاست که چگونه عشق به وطن و انسانیت، انگیزه‌ای قوی‌تر از جنگ برای آنان خواهد بود.

اهدا خون پیامی از جنس فداکاری و ایستادگی

همراهی هنرمندان در پشتیبانی از دفاع رزمندگان با اقدامات مختلف نمادی از مقاومت فرهنگی و روحی جامعه هنری در برابر تهاجم دشمن است و با زبان هنر و عمل فداکارانه، پیام ایستادگی را به گوش جهانیان می‌رسانند.

پویش «سفر سرخ» قرار است همچنان و در روزهای آینده ادامه پیدا کند تا نه‌تنها نیاز مراکز درمانی برآورده شود، بلکه فضایی از امید، همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان شهروندان تقویت شود این گردهمایی ثابت کرد که هنر، فراتر از صحنه‌ها و قاب‌ها، می‌تواند در حساس‌ترین لحظات نقش‌آفرینی کند و چراغی برای نجات جان‌های بی‌شمار باشد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار