تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۱
کد خبر: ۳۲۸۵۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد: 

افزایش ۱۰ هزار مترمکعبی ظرفیت تولید آب در تاسیسات مرکزی آب حیات خوزستان

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان، از افزایش ۱۰ هزار مترمکعبی ظرفیت تولید آب در تاسیسات مرکزی آب حیات خبر داد و گفت: این اقدام مهم در راستای ارتقاء پایداری و تامین آب شرب پایدار برای مشترکین صورت گرفته است. 

افشین حاتمی در تشریح این پروژه اظهار کرد: با اجرای طرح افزایش یک حلقه چاه نیمه‌عمیق به عمق ۳۰ متر و نصب الکتروپمپ ۹۲ کیلووات با دبی اسمی ۵۲۵ متر مکعب بر ساعت، ظرفیت تولید از ۱۷۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز به حدود ۱۸۰ هزار متر مکعب افزایش یافته است. 

وی به تشریح سایر اقدامات انجام شده در این پروژه پرداخت و بیان کرد: عملیات شامل ۱۳۵ متر لوله‌گذاری با قطر ۲۵۰ میلیمتر (شامل لوله‌های فلزی و پلی‌اتیلن)، جوشکاری لوله‌ها، نصب چندین فلنج، ۳ شیر پروانه‌ای ۲۰۰، یک شیر یک‌طرفه ۲۰۰ و یک دیسک متینگ ۲۰۰ بوده است. همچنین کابل‌کشی به طول تقریبی ۱۲۰ متر و نصب و راه‌اندازی تابلو برق نیز به انجام رسیده است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با تاکید بر خودکفایی در اجرای این پروژه، اظهار کرد: تمامی این اقدامات توسط پرسنل واحد تعمیرات آب حیات و بدون نیاز به پیمانکار انجام شده و هزینه‌های مربوطه از محل اعتبارات جاری شرکت تامین شده است که جای قدردانی دارد. 

راه‌اندازی دو دستگاه دیزل ژنراتور؛ تضمین پایداری شبکه برق 

حاتمی همچنین به راه‌اندازی دو دستگاه دیزل ژنراتور پس از هشت سال اشاره کرد و گفت: یکی از این ژنراتورها با ظرفیت ۵۲۵ کیلووات در تاسیسات مرکزی آب حیات و دیگری با ظرفیت ۴۴۰ کیلووات در سایت سرچاهی راه‌اندازی و وارد مدار بهره‌برداری شده است. 

وی با بیان اینکه راه‌اندازی این تجهیزات نقش حیاتی در تضمین پایداری شبکه برق تاسیسات و تامین آب در شرایط اضطراری خواهد داشت، افزود: این اقدام، اطمینان از تداوم خدمات‌رسانی در زمان قطعی برق احتمالی را افزایش می‌دهد و پایداری شبکه توزیع آب را تضمین می‌کند. 

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار