هرمز بهاروند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید میدانی از شهر بندر امام خمینی (ره)، بر روند عملیات اضطراری دفع آبهای سطحی نظارت کرد و افزود: با وجود بارشهای نامتعارف و بیش از حد معمول در منطقه، با برنامهریزی دقیق و بسیج تمامی امکانات و ادارات، از ورود آب به منازل شهروندان جلوگیری شد.
وی افزود: این در حالی است که در سالهای گذشته با میزان بارندگی بسیار کمتر از این، آب به خانههای مردم نفوذ میکرد اما در این بارندگی پرحجم، با همافزایی و همکاری بین ادارات و منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، اداره کل بنادر و دریانوردی و شرکت آب جنوبشرق، آبهای سطحی تنها در معابر باقی مانده و در عرض چند ساعت بهطور کامل دفع شد.
براساس این گزارش اکیپهای عملیاتی در شهرهای بندر ماهشهر و چمران نیز برای مدیریت شرایط در حالت آمادهباش کامل قرار دارند.
اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به بارش برف و باران در خوزستان هشدار قرمز صادر کرد.
همچنین شامگاه چهارشنبه درمدت ۴۰ دقیقه حدود ۱۰۸ میلیمتر در اندیمشک ثبت شد که این بارندگی منجر به خسارت و آبگرفتگی فراوانی در این شهرستان شد.