تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۳۲۷۱۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ثبت نام حدود ۱۷ هزار داوطلب خوزستانی در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا

دبیر ستاد انتخابات خوزستان گفت: حدود ۱۷ هزار داوطلب برای شرکت در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا ثبت نام کردند. صدیقه میری با اشاره به اینکه ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا از ۲۴ بهمن ماه آغاز شده بود، ادامه داد: این ثبت نام تا دیروز جمعه یکم اسفند ماه از طریق پنجره واحد خدمات وزارت کشور ادامه داشت.

 دبیر ستاد انتخابات خوزستان گفت: حدود ۱۷ هزار داوطلب برای شرکت در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا ثبت نام کردند.

 صدیقه میری با اشاره به اینکه ثبت نام از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا از ۲۴ بهمن ماه آغاز شده بود، ادامه داد: این ثبت نام تا دیروز جمعه یکم اسفند ماه از طریق پنجره واحد خدمات وزارت کشور ادامه داشت.

وی با اشاره به اینکه در استان خوزستان ۱۶ هزار و ۹۳۱ نفر در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا نام نویسی کردند، بیان کرد: از این تعداد یک هزار و ۱۸۳ نفر از بانوان استان، معادل هفت درصد ثبت نام کنندگان بوده‌اند.

دبیر ستاد انتخابات خوزستان خاطر نشان کرد: همچنین تعداد شرکت کنندگان در این دوره از انتخابات شورا‌های اسلامی روستا نسبت به دوره قبل بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ نفر افزایش داشته است.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار