تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۳۲۶۶۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز عملیات بازسازی و نوسازی تصفیه‌خانه شیبان

همزمان با فرارسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، عملیات بازسازی و نوسازی تصفیه‌خانه شیبان آغاز شد.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: این عملیات با هدف ارتقای سطح کمی و کیفی آب شرب شهر و روستاهای تحت پوشش آبرسانی این تصفیه‌خانه به اجرا درآمده است.

حسین عبیداوی ادامه داد: با اتمام و بهره‌برداری از این پروژه، آب شرب اهالی شریف ۱۵ روستای شهرستان باوی و ساکنان این شهرستان از لحاظ کمی و کیفی ارتقا خواهد یافت.

وی با اشاره به جمعیت افق طرح اظهار کرد: با اتمام عملیات بازسازی تصفیه‌خانه شیبان، جمعیتی بالغ بر ۱۱۰ هزار نفر تحت پوشش آبرسانی قرار خواهند گرفت.

عبیداوی یادآور شد: این عملیات با مبلغی افزون بر ۳۵۰ میلیارد ریال و از محل اعتبارات استانی و نفت آغاز شده است.

گفتنی است این مراسم با حضور مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، و سایر مسئولان محلی شهرستان باوی برگزار شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار