علی دهقانی در آیین آزادی این زندانیان با تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بیان کرد: باتوجه به تلاشهای صورت گرفته و کمک خیرین و ستاد دیه و اقدامات حمایتی که در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در استان صورت گرفت، امروز زمینه آزادی ۵۰ نفر از این زندانیان فراهم شده است که اقدام قابل توجهی است.
وی با بیان اینکه بدهی این زندانیان بیش از ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال بوده افزود: از شاکیانی که مقداری از بدهی خود را بخشیدند، خیرین و کسانی که احسان و انفاق کردند و کمک بلاعوض هیات مدیره ستاد دیه استان برای آزادی این زندانیان تشکر می کنم.
رییس کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: باید تلاش کرد که زندان ها از کسانی که به واسطه عسرت و تنگدستی و ارتکاب جرایم غیرعمد در زندان هستند، خالی شود و این تلاش ها در سطح استان ادامه دارد.
دهقانی گفت: با استفاده از همه ظرفیت ها باید زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی فراهم شود و دادستان مرکز استان و دادستان های سراسر خوزستان به طور مستمر از زندان های استان بازدید داشته باشند و پرونده مددجویان را مورد بررسی قرار دهند.
وی ادامه داد: همچنین با تدام نظارت مستمر و دقیق همراه با توجه به مقوله اصلاح و بازاجتماعی شدن زندانیان درخصوص مددجویانی که آزادی آن ها خطری برای جامعه ندارد از ارفاقات قانونی از جمله مرخصی، اشتغال به کار یا عفو استفاده شود تا زمینه حضور آنان در کانون گرم خانواده فراهم شود.