رئیس اداره صنعت، معدن تجارت دزفول به برخورد قاطع با برداشت غیرمجاز معدن اشاره کرد و گفت: پنج واحد معدنی متخلف این شهرستان، ۲۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند.
محمد غلامی بیان کرد: طی بازرسیها و پایشهای مستمر از فعالیت واحدهای معدنی، در راستای صیانت از منابع معدنی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی، پنج واحد معدنی که اقدام به برداشت غیرمجاز و فعالیت خارج از حدود تعیینشده در پروانه بهرهبرداری کرده بودند، شناسایی شدند.
وی افزود: پس از انجام بررسیهای کارشناسی و محاسبه میزان تخلفات، برای این واحدها درمجموع ۲۱۰ میلیارد ریال جریمه تعیین شد و پرونده متخلفان برای رسیدگی قانونی و برخورد قضایی به دادستانی ارجاع داده شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول بر ضرورت رعایت دقیق قوانین و مقررات معدنی تاکید و بیان کرد: نظارتها بهصورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف، بدون اغماض و مطابق قانون برخورد خواهد شد.
وی از بهرهبرداران معدن تقاضا کرد ضمن پایبندی به مفاد پروانه بهرهبرداری، از هرگونه برداشت خارج از چارچوب مجوز خودداری کنند.
به گزارش ایرنا ۷۲ واحد معدنی در حال حاضر در دزفول فعال است که بیشتر در مناطقی مانند ماهوربرنجی و کهنک واقع شدهاند.