تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۳۲۳۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه اندازی سامانه بلوتوث ارایه راهنمای آبادان به میهمانان نوروزی

رییس ستاد نوروزی آبادان از راه اندازی سامانه بلوتوث ارایه خدمات راهنمای آبادان به میهمانان نوروزی در این شهر خبر داد.

محمدحسین عبیات افزود: میهمانان نوروزی در بدو ورود به شهر آبادان می توانند با روشن کردن سیستم بلوتوث گوشی همراه خود، راهنمای شهر را دریافت کنند.

وی گفت: دو دستگاه ارسال بلوتوث راهنمای شهر و شهرستان آبادان در ستاد نوروزی این شهر نصب و به میهمانان نوروزی و اعضای کاروانهای راهیان نور خدمات راهنمایی ارایه می دهد.

عبیات افزود: چهار پایگاه ˈاز من بپرسˈ برای ارایه خدمات و توزیع نقشه راهنمای گردشگری و کتابچه به میهمانان نوروزی در سطح شهر و ورودی های آبادان مستقر شده است.

وی گفت: برای پذیرایی از میهمانان نوروزی کار سامان دهی پارک ها و هتل ها و رستوران ها و نیز نظافت شهر و ورودی ها انجام شده است.

رییس ستاد نوروزی آبادان افزود: 200 چادر برای اسکان میهمان نوروزی در سه منطقه آبادان دایر شده است که به امکانات رفاهی و اقامتی به همراه وسایل ارتباطی شامل باجه های تلفن ثابت و غیره مجهز می باشند.

وی از اختصاص 60 تاکسی و چهار اتوبوس گردشگری در آبادان خبر داد و اظهار داشت: این تعداد ناوگان حمل و نقل به منظور آشنایی میهمانان نوروزی با اماکن و مراکز تفریحی و سیاحتی است.

آبادان در جنوب ایران با داشتن یادمانهای شهدا دوران هشت سال دفاع مقدس و دو رودخانه پر آب و مناطق گردشگری و جاذبه های دیدنی و اقتصادی این روزها میزبان خیل عظیم میهمانان نوروزی و کاروان های راهیان نور است.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار