تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۳۲۲۳۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انسداد موقت پل کابلی شهید بهرامی شوشتر برای ادامه عملیات بهسازی

 رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان شوشتر گفت: پل کابلی شهید بهرامی برای انجام مرحله جدید تعمیرات و تقویت سازه‌ای، بامداد شنبه به صورت موقت مسدود خواهد شد.

 مالک تقی‌پور روز جمعه در این خصوص اعلام کرد: مرحله‌ای دیگر از عملیات مرمت و بهسازی پل کابلی شهید بهرامی آغاز شده و به همین دلیل این پل به‌طور موقت از مدار تردد خارج می‌شود.

وی با اشاره به زمان اجرای این محدودیت ترافیکی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پل در روز شنبه یکم آذرماه از ساعت ۱۲ شب تا سه بامداد بسته خواهد بود.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان شوشتر ادامه داد: در مدت انسداد، تردد خودروهای سنگین از مسیر جایگزین محور دزفول – شوش – اهواز انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت اجرای این مراحل از عملیات برای افزایش ایمنی عبور و مرور، از همراهی و صبوری شهروندان و رانندگان قدردانی کرد و خواستار توجه آنان به علائم و هشدارهای نصب‌شده در مسیر شد.

به گزارش ایرنا، پل کابلی شهید بهرامی که در مسیر کنارگذر شهر شوشتر بر روی رودخانه کارون قرار دارد، محور تردد وسیله‌های نقلیه سبک و سنگین بین شوشتر و مسیرهای شمال و جنوب استان خوزستان را پوشش می‌دهد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار