فرمانده انتظامی شهرستان دشت آزادگان از دستگیری محکوم تحت تعقیب که پس از ۱۰ سال متواری، متهم به فروش مال غیر به ارزش ۴۰ میلیارد ریال بود، خبر داد.
سرهنگ حسین بیتسیاح روز چهارشنبه در این خصوص اظهار کرد: در اجرای دستور قضایی مبنی بر جلب و دستگیری محکوم متواری که در یکی از استانهای همجوار اقدام به کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر کرده بود، ماموران کلانتری ۱۴ کوت موضوع را پیگیری کرد.
وی افزود: با توجه به شکایت شهروندان و وقوع مالباختگی ۴۰ میلیارد ریالی، ماموران با اشراف اطلاعاتی و اقدامات فنی مخفیگاه متهم را در شهر سوسنگرد شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دشت آزادگان گفت: ماموران پس از هماهنگیهای قضایی، متهم را در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر کردند.
وی خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی و با قرار مناسب راهی زندان شد.
سرهنگ بیتسیاح تاکید کرد: دستگیری مجرمان حتی پس از گذشت زمان ادامه دارد و پلیس در برخورد با هنجارشکنان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
پیش از این در شهریورماه سال جاری رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان از دستگیری اعضای باند کلاهبرداری با وعده تامین سریع تسهیلات بانکی به ارزش ۴۰ میلیارد دریال در شهرستان اهواز خبر داده بود.