شهردار دزفول گفت: دزفول شهر تاریخ، فرهنگ و هنر عضو دائم مجمع شهرهای تاریخی کشور شد.
محمد عتاب اهوازی بیان کرد: ایران دارای ۱۶۸ شهر تاریخی است که نزدیک به ۴۰ شهر از جمله مشهد، شیراز، یزد، اصفهان، همدان، قم، بوشهر و کرمانشاه به دلیل داشتن ظرفیتهای کافی عضو مجمع شهرهای تاریخی ایران هستند.
وی افزود: مجمع شهرهای تاریخی در نشست پیش در اصفهان برگزار شده بود که شهرداری دزفول در آن نشست درخواست عضویت در این مجمع را داد و امروز در نشستی در یزد با توضیحات خوب بیان شده و پخش کلیپ از شهر دزفول، با اجماع آرای اعضای دائمی، شهر دزفول هم به عضویت دائم مجمع شهرهای تاریخی پیوست.
شهردار دزفول با اشاره به مزایای این عضویت اظهارکرد: ارتباط راحتتر با قوای سه گانه برای رفع مشکلات بافت تاریخی دزفول، تخصیص بودجه ویژه بافت، جذب گردشگر و سرمایه گذار برای بافت و امکان عضویت در مجامع بین المللی از جمله مزایای عضویت در این مجمع است.
وی با بیان اینکه نخستین دوره مجمع در اصفهان شده و دومین دوره در یزد در حال برگزاری است، افزود: شهرهای دزفول، همدان و شیراز داوطلب برگزاری چهارمین دوره مجمع بودند که با رای گیری انجام شده سومین دوره مجمع در کرمان برگزار خواهد شد.
سه شهر دزفول، یزد و کرمان در قالب «مثلث مقاومت ایران» گردهم آمدند و با امضای تفاهمنامهای مشترک، محور تازهای از گردشگری فرهنگی را شکل دادند؛ تفاهمنامهای که روایتگر ایستادگی و مقاومت، فرهنگ و تاریخ و همچنین مذهب و تمدن است و گردشگران را از سراسر کشور و جهان به قلب تاریخ و مقاومت فرا میخواند.