تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
کد خبر: ۳۲۰۸۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای طرح ملی ارمغان مهر برای حمایت از دانش‌آموزان محروم خوزستان

 مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان از اجرای طرح ملی «ارمغان مهر برای آینده‌سازان» به‌منظور حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار استان خبر داد و گفت: چهار هزار و ۹۴۴ بسته تحصیلی به ارزش ۱۲ میلیارد و ۴۳۰ میلیون ریال در قالب این طرح بین دانش‌آموزان کم برخوردار استان توزیع شد.

 حسن عبودی مزرعی چهارشنبه در آیین اهدای بسته‌های آموزشی در محل جمعیت هلال احمر خوزستان بیان کرد: این طرح با مشارکت گسترده خیران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر در شهرستان‌های مختلف استان اجرا و بسته‌های آموزشی شامل نوشت‌افزار، کیف، لباس و سایر اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان جمع آوری شد.

وی گفت: طرح «ارمغان مهر برای آینده‌سازان»، یکی از برنامه‌های محوری جمعیت هلال‌احمر در حوزه بشردوستی و حمایتی است که با هدف ارتقای عدالت آموزشی و تقویت روحیه‌ی امید و خودباوری در میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار اجرا می‌شود؛ این طرح، جلوه‌ای از پیوند انسان‌دوستی و حمایت از آینده‌سازان کشور را به تصویر می‌کشد.

عبودی مزرعی با اشاره به نقش ارزشمند خیران در تحقق این اقدام خداپسندانه افزود: خیران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خوزستان سهم موثری در تهیه و توزیع این بسته‌ها ایفا کردند و نشان دادند که فرهنگ نوع‌دوستی و یاری‌رسانی در جامعه ما همچنان زنده و پویاست.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: در اجرای این طرح، داوطلبان جمعیت شهرستان‌های مختلف خوزستان با حضور در مدارس و مناطق محروم، بسته‌های تحصیلی را میان دانش‌آموزان توزیع کردند تا حس تعلق، احترام و همدلی در میان آنان تقویت شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار