تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
کد خبر: ۳۲۰۶۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پایان مسابقات دارت کارگران خوزستان

 مسابقات دارت کارگران خوزستان در دو بخش زنان و مردان با شناخت نفرات به پایان رسید.

این رقابت‌ها به مناسبت گرامی‌داشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، در سالن دارت شرکت نفت و گاز  آغاجری برگزار شد. در بخش زنان، بیش از ۵۰ ورزشکار از شهرستان‌های امیدیه، اهواز و آبادان در سه رده‌ی حرفه‌ای، مبتدی و نوجوانان با هم به رقابت پرداختند.

در بخش حرفه‌ای، مهری مندنی‌زاده، مریم جهانتاب‌زاده و سعیده پارسایی، در بخش نیمه حرفه‌ای فاطمه رئیسی، دنیا بنی‌سعید و زهرا مولا و در بخش نوجوانان زهرا لکی، آرامش پورعطا و سارا عالیوند در هر بخش به ترتیب اول تا سوم شدند.

مسابقات بخش مردان نیز با حضور ۶۸ ورزشکار در دو سطح حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار اهواز برگزار شد که در رده حرفه‌ای عرفان آقایی قهرمان شد، محمد منصوری دوم شد و امیررضا موفق و مهدی ستایش‌نیا به صورت مشترک سوم شدند.

به گزارش ایسنا، همچنین در رده نیمه‌حرفه‌ای علی صالحی اول شد، جابر احمدی نایب قهرمان شد و یعقوب محمدی‌یار و جاسم سواری به صورت مشترک در رده سوم قرار گرفتند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار