تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۳۱۹۹۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
با هدف توسعه ارتباطات سیار انجام شد؛

نصب دو دکل جدید مخابراتی و سایت پرسرعت تلفن همراه در آبادان

  مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: در راستای ارتقای سطح خدمات ارتباطی و افزایش کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه در شهرستان آبادان، دو دکل جدید مخابراتی و سایت پرسرعت همراه اول در محل بلوار ولیعصر(عج) و بلوار آیت‌الله جمی نصب و راه‌اندازی شد.

رحیم فلاح زاده اظهار کرد: این پروژه به عنوان بخشی از فاز ۹ توسعه ارتباطات سیار و با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نسل دوم (۲G)، نسل سوم (۳G) و نسل چهارم (۴G) با هدف تقویت پوشش شبکه، رفع مشکلات نقاط کور و پایداری ارتباطات اجرا شد.

وی افزود: پس از مکان‌یابی و تملک مکان مناسب و همچنین تامین زیرساخت‌های شبکه فیبرنوری و تجهیزات فنی توسط کارشناسان و متخصصان حوزه معاونت سیار مخابرات منطقه خوزستان، این دو دکل و سایت همراه اول بهره‌برداری شد که تحولی اساسی در پوشش شبکه و تقویت ارتباطات برای شهروندان در منطقه ایجاد می‌کند.

فلاح زاده ادامه داد: با راه‌اندازی این دو دکل پر سرعت همراه اول جدید در بلوارهای ولیعصر(عج) و آیت‌الله جمی، ضمن رفع نقاط کور و تقویت پوشش شبکه در محل نصب و مناطق اطراف از جمله مناطق امیرآباد، دانشگاه آزاد، بیمارستان طالقانی، ایستگاه ۷ و سلیچ غربی و شرقی، امکان دسترسی شهروندان به خدمات پایدار و پرسرعت دیتا فراهم شده و کیفیت مکالمات نیز به میزان قابل توجهی ارتقا یافته است.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار