وی با اشاره به اینکه ۳۶ واحد نانوایی در پخت نان کامل فعالیت میکنند، ادامه داد: با احتساب ۱۲ نانوایی جدید، اکنون مجموع واحدهای فعال در این حوزه به ۴۸ واحد رسیده است..
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل را از اهداف اصلی این اداره کل دانست و خاطر نشان کرد: آرد کامل حاصل آسیابکردن کل دانه گندم است و شامل سبوس، جوانه و اندوسپرم میشود. این آرد سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامینهای گروه B است. مصرف نان تهیهشده از آرد کامل ضمن بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از یبوست، به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی سرطانها کمک میکند.