تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۳۱۹۷۴۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
یک مربی فوتبال:

کادر فنی و بازیکنان نفت آبادان خوب بسته نشدند/ نفت یک تیم معمولی است

یک مربی فوتبال خوزستان معتقد است: نفتی‌ها در مهمترین قسمت فصل یعنی بستن کادر فنی و جذب بازیکن خوب عمل نکردند و همین باعث شده از تیم‌های مدعی لیگ یک دور شوند.

 مهران معماری  اظهار کرد: نفتی‌ها با وجود موقعیت‌های فراوان و شاید به دلایل روانی نتوانستند از موقعیت‌های خود در بازی شب گذشته مقابل تیم شناورسازی قم استفاده کنند و خیلی زود بعد از گلی که زده بودند، گل دریافت کردند. بازیکنان نفت هنوز کیفیت لازم برای کسب پیروزی را ندارند و هنوز در حد یک تیم معمولی فوتبال را به نمایش می‌گذارند.

او با بیان این‌که نفت آبادان در روزی که مالک توپ و میدان بود باز هم نتوانست به سه امتیاز برسد، گفت: نفتی‌‍‌ها که هنوز رنگ برد را ندیده‌اند در دیدار خانگی با شناورسازی قشم نتوانستند به تاکتیک انتقال سریع و ایجاد تمام کنندگی  دست پیدا کند و عدم دقت در زدن ضربات آخر، نداشتن اعتماد به نفس، کم تجربگی و مشکل بدنی تیم از عوامل اصلی نتیجه نگرفتن تیم نفت است.

این مربی و مدرس خوزستانی تأکید کرد: علی‌رغم حمایت‌های همه جانبه ناصر گودرزی مدیر عامل  و اعضای هیات مدیره باشگاه و نیز فراهم کردن همه امکانات، نفتی‌ها در مهمترین قسمت فصل خوب عمل نکردند و با بستن کادر و برخی بازیکنان  بی‌تجربه و ناآماده خود را از تیم‌های  مدعی دور کردند.

معماری خاطرنشان کرد: زمان برای نفتی‌ها به سرعت در حال سپری شدن است و مدیران نفت باید فکری کنند تا هرچه زودتر به صف مدعیان بازگردند. ضمن این که شکل بازی کردن تیم در بازی‌های داخل و خارج از خانه  تغییرات فراوان دارد و تعداد مصدومان هم نشان از عدم ثبات در کادر و عدم شناخت از گروه همکاران و توانایی آنها است.

وی عنوان کرد: هواداران آبادانی از هر نظر و به خوبی فوتبال را می‌فهمند و اول دنبال نتیجه هستند و پس از این مهم به دنبال زیبا بازی کردن. به هر حال امیدوارم کادر فنی هرچه زودتر به این خواسته هواداران و مدیریت پرتلاش و زحمتکش باشگاه برسد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار