تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
کد خبر: ۳۱۹۵۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازار قدیمی «عامری» اهواز بهسازی می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به برنامه‌ریزی برای احیای محله تاریخی عامری، از انجام پروژه بهسازی بازار عامری به عنوان یکی از قدیمی‌ترین بازارهای اهواز خبر داد. 

 علی شمسی با اشاره به قدمت بازار عامری اهواز اظهار کرد: محله عامری یکی از قدیمی‌ترین محله‌های اهواز در هسته اصلی شهر قدیم اهواز محسوب می‌شود و آثار تاریخی ارزشمندی مانند حرم علی بن مهزیار اهوازی، مسجد حاج احمد عامری و پل سیاه، جاذبه‌های تاریخی این محله هستند.

وی افزود: بازار عامری نیز یکی از قدیمی‌ترین بازارهای اهواز است که به عنوان یک بازار روز سنتی فعال است و مردم نقاط مختلف شهر برای تامین نیازمندی‌های خود به این بازار می‌روند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به تلاش مدیریت شهری برای ساماندهی و بهسازی این بازار گفت: با توجه به اینکه بازار عامری، بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی اهواز محسوب می‌شود پروژه بهسازی این بازار با مساحتی بالغ بر ۶۰۰۰ مترمربع آغاز شده است.

وی بیان کرد: این طرح در خیابان ۱۰ متری و با پیاده‌روهایی به عرض ۳ متر در حال اجرا است و پیش‌بینی می‌شود در مدت شش ماه تکمیل شود. در این پروژه عملیات کف‌پوش‌گذاری، جدول‌گذاری، طراحی میزها و سایه‌بان‌های استاندارد و اجرای سنگ‌فرش خیابان و پیاده‌روها انجام می‌شود. تاکنون مراحل اولیه آماده‌سازی و اجرای جدول‌های جدید انجام شده است.

شمسی با اشاره به بهبود عبور و مرور شهروندان و ایجاد فضایی منظم و همچنین حفظ ارزش‌های تاریخی و فرهنگی با تکمیل این پروژه گفت: علاوه بر اجرای پروژه بهسازی بازار عامری، تعریض خیابان نهج البلاغه بعد از ۲۰ سال به عنوان یک گذر فرهنگی و مذهبی در حال انجام است که می‌تواند نقش مهمی در احیای این محله تاریخی و تبدیل آن به محله گردشگری داشته باشد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار