تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
کد خبر: ۳۱۹۳۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سهم بانوان خوزستانی از تماشای فوتبال چیست؟

 یک کارشناس و مربی فوتبال می‌گوید: از آن‌جا که هنوز بانوان خوزستانی نتوانسته‌اند برای تماشای فوتبال وارد ورزشگاه‌های استان شوند، مسئولان استانی هر چه سریع‌تر با ایجاد زیر ساخت لازم این مهم را محقق کنند.

محسن بابادی  اظهار کرد: سال‌هاست که در پی اعمال فشار و محرومیت‌های AFC ورود بانوان کشورمان به ورزشگاه‌ها مورد موافقت مسئولان قرار گرفت و نه تنها هیچ مشکلی را پیش نیاورده، بلکه سبب ایجاد شور و نشاط در میان دختران و مادران سرزمینمان شده است. اگر به تاریخ ایران نگاهی بیندازیم، به تعداد مردان شجاع، مهم و تأثیرگذار، بانوانی داشته‌ایم که پا به پای آنان و چه بسا در برخی موارد فراتر از آن‌ها قله‌های افتخار و میهن پرستی را فتح کرده‌اند.

وی ادامه داد: پس ورود به ورزشگاه‌های مختلف و لذت از تماشای مسابقات ورزشی حق طبیعی هواداران خانم آنان بوده و هست. اگر تا کنون نتوانسته‌ایم ساختار و بسترها را برای حضور هرچه بیشتر آنان فراهم کنیم، مقصر ما هستیم و آن‌ها گناهی ندارد. خصوصا در استان خوزستان به عنوان پیشرو در ورزش خاورمیانه، هنوز بانوانش از حضور در یک مسابقه ورزشی و تماشای زنده یک مسابقه فوتبال به ناحق محرومند، همان بانوانی که خواهران، مادران و مادربزرگ‌هایشان در جنگ تحمیلی دوشادوش مردان بدون هراس و واهمه‌ای از مرزهای کشورمان دفاع کردند. همان بانوانی که در پشتیبانی جبهه‌ها و پرستاری از رزمندگان در کنار مردان، برگ زرین دیگری در تاریخ این استان و ایران زمین به ثبت رسانده و میراثی گرانبها از خود به یادگار گذاشته اند.

این مربی فوتبال با طرح این سوال که سهم بانوان خوزستانی از تماشای فوتبال چیست؟ افزود: اکنون همه جای ایران و همه بانوان در تمامی استان‌ها می‌توانند به حق در ورزشگاه‌ها حضور پیدا کنند، به جز بانوان شریف خوزستانی. فرق بانوان خوزستانی با دیگر زنان ایرانی چیست؟ چه بخواهیم بپذیریم و چه نخواهیم، حدودا ۶۰ درصد جمعیت خوزستان را بانوان تشکیل می‌دهند که در این هوای گرم، شرجی و پر از گرد و غبار، تفریحی جز بازار یا پارک رفتن ندارند. پس می‌طلبد مسئولان استانی فکری اساسی به حال آن‌ها جهت حضور در ورزشگاه ها کنند. باید زیرساخت این مهم در ورزشگاه‌های استان به بهترین شکل ممکن ایجاد شود.

او بیان کرد: فراموش نکنیم هرچه بانوان بیشتر در محیط‌های ورزشی حضور داشته باشند، دختران و مادران موفق‌تر، بانشاط‌تر و سالم‌تری در جامعه خواهیم داشت. پس باید از یک جایی شروع کرد و اکنون در همان نقطه شروع ایستاده‌ایم و وقت آن است که مسئولان محترم استانی به این مقوله مهم توجه کافی کرده و راهکارهای لازم را اتخاذ کرده تا بانوان بتوانند از کمترین حق خود بهرمند شوند.

بابادی گفت: در بازی استقلال خوزستان مقابل استقلال تهران در ورزشگاه شهدای فولاد، جای خالی بانوان به شدت احساس شد و بسیار حسرت خوردم که می‌توانستیم شاهد حضور ۴ یا ۵ هزار بانو در ورزشگاه باشیم. بله قطعا هر کاری هزینه و زحمت دارد اما باید در نظر گرفت که هزینه تامین امنیت، سلامت و ایاب ذهاب آنها می‌تواند بسیار کم هزینه‌تر از نبود آن ها در ورزشگاه باشد. امیدوارم هرچه سریع‌تر این مشکل مرتفع شود و در بازی‌های باقیمانده فولاد، استقلال خوزستان، نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان در فصل جاری لیگ برتر، لیگ یک و لیگ دو، برای اولین بار شاهد حضور پرشور بانوان علاقه‌مند و طرفدار این تیم‌ها در ورزشگاه‌های خوزستان باشیم.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار