تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۳۱۹۲۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نماینده ولی فقیه در خوزستان: دانش‌آموزان باید با مهارت‌های دینی آشنا شوند

 نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: دانش‌آموزان و دانشجویان باید با مهارت‌ها، ارزش‌ها و آداب دینی و اسلامی آشنا شوند و به این اصول پایبند باشند.

 حجت الاسلام سید محمدنبی موسوی‌فرد دوشنبه در آیین نواختن زنگ شکوفه‌های خوزستان که به صورت نمادین در مدرس امام موسی کاظم شهر شیبان شهرستان باوی برگزار شد بیان کرد: مجموعه فرهنگی باید کاری کند که خروجی مدارس و دانشگاه‌ها پرورش جوانانی متدین و دیندار باشد.

وی گفت: دانش‌آموزان از رفتار والدین الگو می‌گیرند و به همین دلیل اولیا و معلم‌ها باید به گونه‌ای عمل کنند که جوانانی موفق و ولایت‌مدار تربیت شود.

در ادامه این مراسم نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برخی مناطق شهرستان باوی فاقد مدرسه هستند به عنوان مثال منطقه کوت سید نعیم این شهرستان ۲۵ سال فاقد مدرسه بوده این در حالی است که آمار دانش‌آموزی شهرستان باوی به دلیل نزدیک بودن به شهرستان اهواز بسیار بالا است.

محسن موسوی‌زاده در ادامه با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی همواره کنار آموزش و پرورش برای حل مشکلات این مجموعه است افزود: در هشت روستای باوی به دلیل نبود مدرسه دوره متوسطه ۹۴ دانش‌آموز دختر امکان ادامه تحصیل ندارند و ضروری است هر چه سریعتر محلی برای ادامه تحصیل آن ها فراهم شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار