تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
کد خبر: ۳۱۹۲۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تا پایان سال جاری

۴ مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در خوزستان افتتاح می‌شوند

  معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: تا پایان سال جاری ۴ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در استان افتتاح می‌شوند.

محسن حق نیا در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تعداد ۴ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی توسط بخش خصوصی تا پایان سال جاری در استان خوزستان افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه جانمایی و اعطای مجوز ساخت مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی بر عهده ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است، افزود: استان خوزستان با برخورداری از ۶۳ مجتمع، رتبه دوم کشور را دارد.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان عنوان کرد: به منظور حمایت از سرمایه‌گذاران ساخت این مجتمع‌ها در استان، این اداره‌کل با انجام فراخوان نسبت به معرفی سرمایه‌گذار برای اخذ تسهیلات به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از بانک کارآفرینی امید اقدام کرده است.

حق نیا اضافه کرد: در حال معرفی دو سرمایه‌گذار دیگر به منظور اخذ تسهیلات مرمت و بازسازی به مبلغ ۲۶ میلیارد ریال هستیم.

وی گفت: نظارت بر عملکرد مجتمع‌ها بر اساس مصوبات ستاد مرکزی خدمات سفر کشوری با کمک کمیته‌ای متشکل از دستگاه‌های ذیربط از جمله اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، معاونت بهداشت، اماکن و... انجام می‌شود.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده عدم رعایت مسائل بهداشتی در مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی می‌توانند شکایت خود را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۱۴۱ و ۳۰۰۰۷۰۷۰ ارسال کنند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار