تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۳۱۹۱۲۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست اداره کل شیلات خوزستان تاکید کرد

ضرورت تکمیل زنجیره تولید و راه‌اندازی بازارچه آبزیان در شوشتر

 سرپرست اداره کل شیلات خوزستان با بیان اینکه شوشتر از مناطق پیشرو در صنعت آبزی‌پروری استان است، بر ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان، ایجاد بازارچه عرضه، استفاده از روش‌های نوین پرورش و افزایش سرانه مصرف آبزیان تأکید کرد.

سید شریف موسوی امروز ۲۹ شهریور در حاشیه بازدید از طرح‌های آبزی‌پروری شهرستان شوشتر با اشاره به ظرفیت‌های شوشتر در حوزه تولید آبزیان اظهار کرد: این شهرستان با برخورداری از ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت، ۲۱۶ مزرعه پرورش ماهی و تولید سالانه بیش از ۱۸ هزار تن ماهی گرمابی، یکی از مناطق پیشرو در صنعت آبزی‌پروری استان است و پیشگامان پرورش ماهی خوزستان در این منطقه فعالیت داشته‌اند.

وی افزود: تکمیل زنجیره تولید و احداث بازارچه عرضه آبزیان در شوشتر ضروری است و در حوزه صادرات نیز با معرفی گونه‌های جدید پرورشی، بازارهای متعددی شناسایی خواهد شد.

موسوی همچنین محدودیت منابع آبی را یکی از مشکلات جدی آبزی‌پروران دانست و بیان کرد: به‌کارگیری روش‌های نوین آبزی‌پروری و استفاده از تکنولوژی روز دنیا می‌تواند ضمن مدیریت منابع، به افزایش بهره‌وری و ارتقای کیفیت تولید کمک کند.

سرپرست شیلات خوزستان بر افزایش سرانه مصرف آبزیان با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به عنوان راهکاری برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: هماهنگی و همکاری بیشتر اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط، نقش مهمی در رفع مشکلات موجود و توسعه صنعت خواهد داشت.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار