کشتی گیر جوان و آینده دار خوزستانی در مسابقات قهرمانی جهان به مقام نایب قهرمانی دست یافت.
مسابقات رده بندی و فینال چهار وزن نخست رقابتهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان جمعه شب در شهر زاگرب کرواسی در حال برگزاری است.
در وزن ۵۵ کیلوگرم پیام احمدی با درخشش در این پیکارها صاحب نشان نقره شد. وی در دیدار نهایی با نتیجه ۹ بر هفت مغلوب واختانگ لولویا از گرجستان شد.
احمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر اولان موراتبیک اولو از قرقیزستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با آرتیوم دلیانیو از مولداوی با نتیجه هشت بر صفر پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
کشتی گیر ایذه ای در این مرحله مقابل الدانیز عزیزلی قهرمان چهار دوره جهان از آذربایجان با نتیجه سه بر یک پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت.
بر اساس این گزارش هفت کشتی گیر خوزستانی در رقابت های جهانی کرواسی تیم ایران را همراهی می کنند. احمدی وفا دیگر کشتیگیر استان در وزن ۶۰ کیلوگرم از دور رقابت ها حذف شد همچنین علیرضا عبدولی در وزن ۷۷ کیلوگرم به مقام پنجم رسید.