تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۳۱۸۹۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

انفجار گاز شهری در اهواز جان پنج نفر را گرفت

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: انفجار ناشی از نشت گاز شهری در خیابان گلشاد منطقه پردیس اهواز موجب فوت پنج نفر و مصدومیت ۲ نفر شد.

 سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: انفجار ناشی از نشت گاز شهری در خیابان گلشاد منطقه پردیس اهواز موجب فوت پنج نفر و مصدومیت ۲ نفر شد.

بابک ربیعی چهارشنبه بیان کرد: صبح امروز انفجار مهیب ناشی از نشت گاز شهری در یک ساختمان چهار واحدی مسکونی که در طبقه همکف آن یک واحد صنفی (سوپرمارکت) قرار داشت باعث مرگ چهار نفر مرد و یک نفر زن و مصدوم شدن ۲ نفر شد که مصدوما به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی گفت: شدت انفجار به حدی بود که این ساختمان چهار واحدی به‌طور کامل تخریب و خسارات قابل توجهی به اماکن و منازل اطراف وارد شد.

ربیعی اظهار کرد: هشت دستگاه خودروی اطفای حریق و امداد و نجات ازپنج ایستگاه به همراه ۲۱ نیروی عملیاتی به محل اعزام شدند و عملیات ایمن‌سازی، مهار شرایط بحرانی و آواربرداری آغاز شد.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز ادامه داد: کارشناسان سازمان آتش‌نشانی علت وقوع این حادثه را نشت گاز شهری عنوان کردند و علت دقیق وقوع این حادثه توسط کارشناسان علت‌یابی، در دست بررسی است.

 طی سال‌های اخیر انفجار گاز شهری به لیست حوادث خوزستان اضافه شده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار