تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
کد خبر: ۳۱۸۸۶۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

عملکرد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان ارزیابی می‌شود

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از آغاز نظارت و ارزیابی عملکرد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در حوزه‌های مختلف بخش دولتی و غیردولتی خبر داد. وی با اشاره به اینکه هر سازمان جهت استفاده بهینه از منابع خود و اثربخشی بیشتر، به ارزیابی و سنجش عملکرد نیاز دارد، اظهار کرد: این ارزیابی با حضور تیم ازریابی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به مدت ۳ روز انجام می‌شود.

 مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از آغاز نظارت و ارزیابی عملکرد مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در حوزه‌های مختلف بخش دولتی و غیردولتی خبر داد.

شهرام ملایی هزاروندی  با اشاره به اینکه هر سازمان جهت استفاده بهینه از منابع خود و اثربخشی بیشتر، به ارزیابی و سنجش عملکرد نیاز دارد، اظهار کرد: این ارزیابی با حضور تیم ازریابی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به مدت ۳ روز انجام می‌شود.

وی افزود: عملکرد آموزشی در بخش‌های دولتی و غیردولتی و نیز مشکلات مراکز در روند اجرای تعهدات، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و راهکارهای مناسب برای بهبود وضعیت و ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش ارائه می‌شود.

هزاروندی ادامه داد: ارزیابی عملکرد مراکز آموزشی با حضور تیم ازریاب سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با رویکرد بهبود فرایندها، تبادل تجربیات و استفاده از نقاط قوت، رفع نواقص و مشکلات، ارتقای کیفیت عملکرد و ارائه خدمات آموزشی، براساس شاخص‌های تدوین‌ شده، بررسی و راهکارهای لازم برای توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان ابراز امیدواری کرد این اقدام ارزشمند منجر به تغییرات اساسی و کمک به توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور شود.

ملایی هزاروندی گفت: ۳۸ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی و بیش از ۱۵۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای با رویکرد صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر، در بحث آموزش جوانان جویای کار بدون مهارت و با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه‌ماهر و گسترش چتر مهارتی فعالیت می‌کنند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار