تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
کد خبر: ۳۱۸۷۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هشدار وزش باد و گردوخاک در خوزستان؛ شمال خلیج فارس مواج می‌شود

  مدیرکل هواشناسی خوزستان از نوسانات دمایی، وزش بادهای لحظه‌ای و احتمال وقوع گردوخاک محلی در مناطق مختلف استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری  اعلام کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، تا پایان هفته جاری نوسانات یک تا دو درجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: امروز وزش باد در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی استان با شدت متوسط و همراه با تندبادهای لحظه‌ای خواهد بود که احتمال وقوع گردوخاک‌های محلی و موقتی را در این مناطق افزایش می‌دهد.

سبزه زاری بیان کرد: شمال خلیج فارس نیز تا اواسط وقت فردا مواج خواهد بود. همچنین تا ظهر روز چهارشنبه، جریانات جنوبی به‌صورت متناوب موجب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل، مناطق جنوبی، جنوب‌شرقی و بخش‌هایی از مناطق مرکزی استان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان توضیح داد: در شبانه‌روز گذشته، گتوند با دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و ایذه با ۱۸ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند. اهواز نیز در همین بازه زمانی به بیشینه دمای ۴۳.۸ و کمینه دمای ۲۵.۶ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار