تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳
کد خبر: ۳۱۸۵۸۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیش از 2 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در خوزستان کشف شد

  معاون حقوق عامه دادستان خوزستان از کشف ۲ هزار و ۸۹ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز از ابتدای سال جاری تا کنون در استان خبر داد.

 علی بیرانوند سه‌شنبه بیان کرد: با هدف کمک برای رفع ناترازی انرژی، شناسایی و جمع‌آوری مراکز استخراج غیرقانونی ارز دیجیتال، موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادستانی مرکز استان قرار گرفته است.

وی گفت: در همین راستا پس از دریافت گزارشات مردمی و انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی از سوی ضابطین، از ابتدای سال تا کنون با صدور ۱۱۹ دستور ورود به اماکن، ۲ هزار و ۸۹ دستگاه ماینر کشف و ضبط شد.

بیرانوند با اشاره اینکه با اقدامات انجام شده ۳۰۰ درصد رشد کشف ماینر در استان ثبت شده است افزود: ۷۲۱ دستگاه ماینر در شهرستان اهواز با بازرسی‌های شرکت توزیع برق اهواز و یک هزار و ۳۶۸ دستگاه توسط شرکت توزیع برق خوزستان کشف و ضبط شد.

معاون دادستان خوزستان گفت: استخراج رمز ارز ضرر و زیان قابل توجهی را به تأسیسات شبکه برق وارد می‌کنند و موجب ناترازی انرژی می‌شوند که بر همین اساس در راستای صیانت از حقوق عامه و حفظ بیت المال با هدف کمک به دولت به منظور رفع ناترازی انرژی به ویژه برق، توقیف ماینرهای غیرمجاز در سطح استان از سوی دستگاه قضایی و دیگر دستگاه‌های مسئول پیگیری می‌شود.

 سخنگوی برق منطقه‌ای خوزستان اعلام کرد؛ اکنون خوزستان واردکننده برق از استان‌های همجوار است و روزانه بین ۲ تا سه هزار مگاوات برق وارد می‌کند؛ در تابستان هیچ صادراتی صورت نگرفته و تمام تمرکز بر تامین برق داخلی است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار