تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
کد خبر: ۳۱۸۴۴۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه اندازی ۵۵ پایگاه انتخاب رشته کنکور در خوزستان

  معاون فرهنگی و پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۵۵ پایگاه انتخاب رشته قبول شدگان کنکور با ۱۵۸ مشاور در ۳۸ منطقه آموزشی استان توسط این اداره کل راه‌اندازی شده است.

مختار امیری  بیان کرد: بعد از امتحانات نهایی و کنکور مهمترین مرحله برای موفقیت در دانشگاه انتخاب رشته و هدایت تحصیلی مناسب است که در این راستا آموزش و پرورش خوزستان، پایگاه‌های انتخاب رشته راه‌اندازی کرده است.

وی گفت: مشاوران آموزشی به کار گرفته شده دارای مراکز مشاوره تخصصی در استان هستند و با کمترین تعرفه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان را بر عهده گرفتند.

امیری ادامه داد: ۲ مدل تعرفه برای مناطق محروم و برخودار استان در نظر گرفته شده که رقم‌های تعیین شده یک چهارم قیمت مراکز آزاد در نظر گرفته شده است.

معاون فرهنگی و پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان افزود: به دانش آموزان توصیه می‌شود که با مشاوره گرفتن از کارشناسان آموزش و پرورش بهترین هدایت تحصیلی را برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های معتبر کشور کسب و برای استان افتخارآفرینی کنند.

طی ۵۰ سال اخیر برای نخستین بار سه رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان خوزستان کسب شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار