تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
کد خبر: ۳۱۷۹۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون استاندار تأکید کرد

استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای تحقق مطالبات جوانان

 معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، جوانان عضو شورای عالی جوانان را سفیران تعامل بین دولت و مردم خواند و از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی برای دریافت پیشنهادهای جوانان خبر داد.

حبیب‌الله فضل‌الله‌پور چهارشنبه پنجم شهریور در نشست شورای عالی جوانان که با حضور نمایندگانی از تمام شهرهای استان برگزار شد، گفت: شورای عالی جوانان بعنوان مشاوران فرمانداران و معاونت سیاسی عمل خواهند کرد و نقش تسهیل‌گری در روابط بین دولت و مردم دارند.

وی افزود: دبیرخانه این شورا در اداره کل ورزش و جوانان استان طراحی شده و فعالیت‌های آتی با نظارت معاونت سیاسی استانداری دنبال خواهد شد.

معاون استاندار خوزستان تأکید کرد: باید با نگاه ایجابی و سازنده در جهت کاهش خشونت‌های ساختاری و تقویت روحیه همگرایی در جامعه گام برداریم.

فضل‌الله‌پور از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی برای دریافت پیشنهادها خبر داد و گفت: باکس پیشنهادهایی طراحی خواهد شد تا نظرات سازنده جوانان بصورت مکتوب دریافت و پیگیری شود.

وی بر توجه ویژه به کودکان، نوجوانان و بانوان تأکید کرد و افزود: عدالت جنسیتی و تشکیل شورای نوجوانان از اولویت‌های کاری ما خواهد بود.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به اهمیت مشارکت بخش خصوصی اظهار کرد: از تمامی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی استان و بخش خصوصی برای تحقق مطالبات  جوانان استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، باشگاه‌های خصوصی و مراکز فرهنگی، طرح‌های مشترکی برای بهره‌مندی جوانان از امکانات موجود اجرایی خواهد شد.

فضل‌الله‌پور بر لزوم توسعه مهارت‌های حرفه‌ای جوانان تأکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های تخصصی و کارآفرینی در دستور کار قرار دارد.

در این نشست اعضای شورای عالی جوانان به بیان نظرات، پیشنهادها و دغدغه‌های خود در حوزه‌های مختلف پرداختند. نمایندگان جوانان از سراسر استان با ارائه دیدگاه‌های کارشناسی شده، بر لزوم توجه به مسائل اشتغال، توسعه مهارت‌های حرفه‌ای، تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی و افزایش مشارکت جوانان در فرآیندهای تصمیم‌گیری تأکید کردند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در پایان از جوانان خواست با تشکیل استارتاپ‌ها و کارگروه‌های اقتصادی، در جهت تولید ثروت و اشتغالزایی گام بردارند و قول داد از تمام توان دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از جوانان استفاده شود.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار