تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
کد خبر: ۳۱۷۹۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۳۶ طرح ورزشی و روستایی در شوش افتتاح شد

  چهار زمین چمن مصنوعی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و ۳۲ طرح عمرانی و زیرساختی در بخش فتح المبین با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال همزمان با هفته دولت در شوش به بهره برداری رسید.

فرماندار شوش در حاشیه این آیین که روز چهارشنبه در روستای فلیح دونار بخش فتح المبین شوش برگزار شد، به خبرنگار ایرنا گفت: افزایش سرانه ورزشی مدارس شوش به عنوان اولویت در دستور کار است از این رو چهار زمین چمن مصنوعی مدارس آموزش و پرورش این شهرستان با اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

امید صبری‌پور ادامه داد: زمین چمن مصنوعی دبستان عماریاسر واقع در شهرحر با اعتبار پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، زمین چمن دبستان شهید عباس نادری با اعتبار چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال، زمین چمن مصنوعی دبستان پویا با اعتبار چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال و زمین چمن دبیرستان فجر شاهد با اعتبار پنج میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه همزمان با هفته دولت طرح‌های متعدد عمرانی، زیرساختی، ورزشی و آموزشی با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال در این شهرستان افتتاح و کلنگ زنی می‌شود، افزود: ۳۲ طرح عمرانی و زیرساخت روستایی نیز امروز در بخش فتح المبین شوش با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره برداری رسید.

فرماندار شوش گفت: بهره برداری از دکل‌های مخابراتی، احداث جوی وجدول و بتن‌کاری، خرید ماشین حمل زباله، حفرچاه آب، توسعه شبکه برق، زیرسازی و آسفالت، احداث بوستان و کاشت نهال‌و همچنین نصب برج نوری از جمله طرح‌هایی است که در بخش فتح المبین شوش به مناسبت هفته دولت به بهره برداری رسید.

 روز گذشته نیز به مناسبت هفته دولت ۳۰ طرح راهداری، آموزشی، مسکونی و مددجویی با اعتباری افزون بر یک هزار و ۶۲۷ میلیارد ریال طی آیینی در شوش افتتاح و یا کلنگ زنی شد.

هفته نخست شهریورماه به مناسبت شهادت ۲ دولتمرد بزرگ انقلاب اسلامی، شهید محمدعلی رجایی (رئیس جمهور) و شهید حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدجواد باهنر (نخست وزیر) به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار