تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۳۱۷۵۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اعضای هیات رئیسه پنجمین سال شورای شهر دزفول مشخص شدند

در این نشست که با حضور نماینده فرماندار برگزار شد، سیدباقر موسوی فخر و محمدحسن پرآور برای ریاست شورا نامزد شدند که پرآور با پنج رای در مقابل چهار رای به عنوان رئیس پنجمین سال شورای شهر دزفول انتخاب شد.

 اعضای هیات رئیسه پنجمین سال شورای اسلامی شهر دزفول صبح یکشنبه با حضور همه اعضا مشخص شدند.

در این نشست که با حضور نماینده فرماندار برگزار شد، سیدباقر موسوی فخر و محمدحسن پرآور برای ریاست شورا نامزد شدند که پرآور با پنج رای در مقابل چهار رای به عنوان رئیس پنجمین سال شورای شهر دزفول انتخاب شد.

همچنین علیرضا زمانی راد و زهرا آدینه به عنوان نایب رئیس شورای شهر نامزد شدند که زهرا آدینه با پنج رای در مقابل چهار رای به عنوان نایب رئیس پنجمین سال شورای شهر دزفول انتخاب شد.

عادل دوایی فر با کسب پنج رای در مقابل چهار رای سفید به عنوان منشی یک انتخاب شد. همچنین غلامعلی رسالتی با ۶ رای در مقابل سه رای سفید به عنوان منشی ۲ انتخاب شد.

علیرضا مجدی نسب نیز با پنج رای در مقابل چهار رای سفید به عنوان سخنگوی شورای شهر دزفول انتخاب شد.

دوره یارگیری تمام شد/ زمان برای خدمت به مردم بسیار محدود است

محمدحسن پرآور که در این نشست به عنوان رییس شورای اسلامی شهر دزفول انتخاب شد، گفت: دوره یارگیری و رایزنی برای انتخابات تمام شد و زمان برای خدمت به مردم و احیای زمان از دست رفته بسیار محدود است.

وی خواستار همکاری مردم و مسوولان در ماه های باقی مانده از شورا شد و اظهار امیدواری کرد در زمان باقی مانده، اعضای شورا در کنار یکدیگر باشند تا رضایت مردم و خداوند کسب شود.

زهرا آدینه نائب رییس جدید شورای شهر دزفول نیز اظهارکرد: انتظار می‌رود اعضای شورا در مدت باقی مانده از اختلاف نظرها کوتاه بیایند و با حفظ اتحاد داخلی شورا به مردم خدمت کنند.

نشست قبلی شورای اسلامی شهر دزفول با موضوع انتخاب هیات رییسه سال پنجم این شورا بدلیل حضور نیافتن هشت نفر از ۹ عضو این شورا تشکیل نشد؛ تنها عضو حاضر در آن نشست، سید محمدباقر موسوی فخر رییس سال چهارم این شورا بود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار