تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
کد خبر: ۳۱۷۳۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اربعین، نماد اتحاد ملت‌های آزادی‌خواه و تمرین مقاومت

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری پیاده روی اربعین را نماد اتحاد و همبستگی ملت‌های آزادی‌خواه دانست گفت:راهپیمایی اربعین تمرین مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن است.
 

 آیت‌الله محسن حیدری روز دوشنبه در جمع زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه اظهار کرد: زیارت اربعین از بُعد فردی یکی از ویژگی‌های اصلی ایمان است.

وی افزود: زیارت اربعین به برکت خون شهدا و همت بزرگ شیعیان عراق و ایران به مانور بزرگ جهانی در برابر استکبار تبدیل شده است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری پایبندی به ارزش‌های اسلامی و انقلابی را بُعد اجتماعی پیاده‌روی اربعین دانست و گفت: به گفته شهید سلیمانی، ما ملت امام حسین(ع) هستیم و ترسی از دشمن نداریم.

آیت‌الله حیدری، پیروزی حشدالشعبی و شکست داعش را از برکات اربعین حسینی عنوان کرد و افزود: مکتب سیدالشهدا ملت‌ها را مقاوم و هدفمند تربیت کرده است.

وی با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان در جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: ملت شریف ایران با همبستگی و همراهی نیروهای مسلح، پشت سر رهبر معظم انقلاب، دشمن را شکست دادند.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: در جریان جنگ ۱۲ روزه، دوست و دشمن از ایستادگی ملت ایران شگفت‌زده شدند.

مرز بین‌المللی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب شهر آبادان و حدود ۲۵ کیلومتری خرمشهر قرار دارد و یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های زمینی ایران و عراق به‌شمار می‌رود.

این مرز در فاصله حدود ۱۲۰ کیلومتری اهواز، مرکز استان خوزستان واقع شده است.

شلمچه در دوران دفاع مقدس یکی از محورهای اصلی نبرد بود و عملیات‌های مهمی مانند کربلای ۵ در این منطقه انجام شد. پس از جنگ، با بازسازی زیرساخت‌ها، این گذرگاه به یکی از پرترددترین مرزهای کشور به‌ویژه در ایام اربعین حسینی تبدیل شده و سالانه میزبان صدها هزار زائر ایرانی و خارجی است که برای زیارت عتبات عالیات راهی عراق می‌شوند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار