تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۳۱۷۱۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۳۶۵ دستگاه اتوبوس برای بازگشت زائران حسینی در شلمچه پیش‌بینی شد

 معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خرمشهر با اشاره به آغاز تدریجی بازگشت زائران اربعین به کشور گفت: ۳۶۵ دستگاه اتوبوس برای بازگشت زائران حسینی در شلمچه پیش‌بینی شده است.

شاهین هاشمی در مرز شلمچه اظهار کرد: با نزدیک شدن به اربعین حسینی و با توجه به مدیریت سفر زائران هم اکنون اصلی‌ترین دغدغه مسئولان بازگشت زوار از شلمچه به اقصی نقاط کشور با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی است.

وی افزود: تامین اتوبوبس مورد نیاز بازگشت زائران با همکاری استانداری و با استفاده از تشکل‌ها، انجمن‌های صنفی استان و اداره‌ها و نهادهای معین به خصوص شرکت‌ها و صنایع بزرگ همانند صنایع نفتی، کشاورزی و پتروشیمی در دستور کار قرار گرفته است.

هاشمی گفت: با توحه به اقدامات انحام شده هم اکنون تردد و جابجایی زائران شلمچه به مناطق مختلف کشور به صورت روان و بدون مشکل در حال انجام است.

وی افزود: برای انتقال رایگان زائران به شلمچه و پارکینگ اربعین ۵۰ اتوبوس به‌صورت رایگان زائران را از موکب شاهچراغ شیراز به مرز شلمچه منتقل می‌کنند.

وی افزود:سومین سفر دریایی زائران به مقصد بصره نیز انجام شد و حدود ۳۰۰ نفر از زائران به خاک عراق منتقل شدند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خرمشهر گفت: همراه داشتن مدارک قانونی و معتبر، شرط لازم برای تسهیل در عبور از مرز است و مانع بروز هرگونه مشکل احتمالی خواهد شد.

بر پایه این گزارش، روز ۲۳ مردادماه جاری به‌عنوان روز اربعین حسینی اعلام شده و همراه داشتن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار برای خروج از کشور الزامی است.

استان خوزستان دارای ۲ مرز بین‌المللی شلمچه و چذابه است که هرساله میلیون‌ها زائر به‌ویژه در ایام اربعین حسینی، از این گذرگاه‌ها برای سفر به عتبات عالیات در عراق استفاده می‌کنند.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار