تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸
کد خبر: ۳۱۶۸۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۲۰ کیلومتر از طرح‌های راهسازی اربعین در مرزهای شلمچه و چذابه به بهره‌برداری رسید

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از بهره‌برداری ۲۰ کیلومتر از طرح‌های اربعین در مرزهای چذابه، شلمچه، عبدالخان و بستان خبر داد.
 

 

روح‌الله عمادی گفت: این طرح شامل ۶ کیلومتر جاده برگشت از مرز چذابه است که با توصیه پلیس و برای بهبود ترافیک اجرایی شد.

وی افزود: امسال ۱۰ طرح در مرزهای چذابه، شلمچه، عبدالخان و بستان با بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال اجرایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: تاکنون ۲۰ کیلومتر از مجموع ۷۰ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است که مهمترین بخش آن ۶ کیلومتر جاده برگشت مرز چذابه، لکه‌گیری مسیرها، نصب فنس و رفع گره‌های ترافیکی در میدانگاه استان است.

وی ضمن قدردانی از معاونت عمرانی استانداری خوزستان یاداور شد: این طرح‌ها با پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان و همکاری معاونت عمرانی استانداری به نتیجه رسیدن و مابقی مسیرها نیز با تامین اعتبارات، به زودی تکمیل و افتتاح خواهند شد.

عمادی خاطر نشان کرد: طرح‌های اربعین امسال با هدف تسهیل تردد زائران، کاهش ترافیک و افزایش ایمنی مسیرهای مرزی، ارتقای خدمات زیرساختی برای زائران اجرایی شده است.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها بخشی از برنامه‌های راه‌ و راهسازی خوزستان برای بهبود مسیرهای زیارتی و ترانزیتی است که هر ساله با استقبال گسترده زائران مواجه می‌شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار