تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
کد خبر: ۳۱۶۸۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای هشت کیلومتر بهسازی و آسفالت محور شوش به دزفول

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: در چهار ماهه نخست امسال هشت کیلومتر از محور شوش به دزفول بهسازی و آسفالت شده است.
 
  مرتضی بهداروندی در گفت‌و‌گو با خبر ساعت ۱۷ شبکه خوزستان افزود: محور شوش به دزفول یکی از پرترددترین محور‌های استان است که ایمن سازی و  بهسازی آن به صورت متوالی در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه در چهار ماه نخست سال جاری هشت کیلومتر از محور شوش به دزفول بهسازی و آسفالت شده است، اظهار کرد: در این مدت آشکارسازی موانع ترافیکی، خط کشی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی در این محور انجام شده است.

معاون راهداری  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان همچنین از انجام سه مناقصه ۱۰ کیلومتر نیوجرسی ۱۰ کیلومتر روشنایی و حدود ۲۵ کیلومتر بهسازی و آسفالت در محور شوش به دزفول خبر داد و عنوان کرد: با بازگشایی این مناقصات در یک ماه آینده عملیات اجرایی این طرح‌ها آغاز و به افزایش سطح ایمنی این محور کمک خواهد کرد.

بهداروندی همچنین با اشاره به  اصلاح نقاط حادثه خیز و ساماندهی دوربرگردان‌ها در سه نقطه این محور گفت: با اقدامات انجام شده از جمله نصب نیوجرسی و روشنایی   ورودی شهر حر در محور شوش به دزفول ایمن سازی شد.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار