تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۳۱۶۵۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف کالای قاچاق به ارزش بیش از ۴ میلیارد ریال در شوش

مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان از کشف کالای قاچاق در یک واحد مسکونی به ارزش ۴ میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال در شوش و محکومیت قاچاقچی خبر داد.
 

 

مهدی طیبی گفت: ماموران نیروی انتظامی پس از کشف اخبار واصله با هماهنگی مراجع قضایی وارد یک واحد مسکونی شده و پس از کشف کالای به ظن قاچاق گزارش را جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: پرونده قاچاق کالا شامل تلویزیون، لباسشویی، سرخ کن، اتو برقی و خرد کن به ارزش چهار میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال در شعبه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان شوش رسیدگی شد.

طیبی ادامه داد: شعبه با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت چهار میلیارد و ۲۳۱ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار