تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۳۱۶۵۴۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز عملیات زیرسازی و روکش آسفالت معابر سایت ۱۱۲ هکتاری سوسنگرد

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از عملیات اجرایی زیرسازی و روکش آسفالت شبکه معابر سایت ۱۱۲ هکتاری سوسنگرد خبر داد.
 

 روح اله عمادی در مراسم آغاز عملیات اجرایی زیرسازی و روکش آسفالت شبکه معابر سایت ۱۱۲ هکتاری سوسنگرد، اظهار کرد: با اجرای این پروژه، تقریبا هزار و ۵۰۰ خانوار بهره‌مند خواهند شد. اعتبار اولیه برای این طرح، حدود ۵۰ میلیارد تومان بوده که این مبلغ ابتدایی کار است و قطعا در فاز‌های مختلف به این رقم اضافه می شود.

وی افزود: متراژ آسفالتی که در سطح معابر اجرا خواهد شد، حدود ۱۱۰ هزار متر مربع و میزان جوی و جدول طبق برآورد‌های اولیه، حدود ۲۰ هزار متر مربع است.

عمادی ادامه داد: با توجه به سوابق خوب مجموعه بنیاد مسکن و اقدامات انجام شده این مجموعه در شهر سوسنگرد، مسکن مهر و غیره، مجوز‌های لازم اخذ شده است و مجموعه بنیاد مسکن اجراکننده پروژه خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با تاکید بر تعامل و همکاری فرماندار شهرستان و مجموعه دستگاه‌های اجرایی در سطح سوسنگرد، افزود: تا ان‌شاءالله با این همکاری شاهد افتتاح این پروژه در مدت زمان حداقلی باشیم.

در ادامه مجید داغری نماینده مردم دشت آزادگان نیز با اشاره به نگاه مثبت وزیر راه و شهرسازی به خوزستان و شهر سوسنگرد بیان کرد: خدا را شاکریم که پس از سال‌ها انتظار امروز شاهد کلنگ‌زنی این پروژه هستیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان که در راس آن فرماندار قرار دارد، ان‌شاءالله تعامل خوبی با اداره کل راه و شهرسازی خواهند داشت.

داغری گفت: آنچه برای این کار نیاز است، اگر ظرفیت آن در شهرستان نباشد از جا‌های دیگری این ظرفیت را منتقل خواهیم کرد. اگر این کار به سرانجام برسد، نه تنها آن ۱۵۰۰ خانوار، بلکه کل شهرستان منتفع می‌شود.

وی افزود: ان‌شاءالله یک کار خوب تحویل این مردمی که از آزمون‌های متعدد سربلند بیرون آمدند، بدهیم. الان وظیفه مسئولان است تا جواب خوبی‌های این مردم را بدهند.

مجید سعید دریس‌زاده معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نیز در این آیین اظهار کرد: این پروژه شامل خاکبرداری، خاکریزی، بحث زیرسازی، جوی و جدول، ساب بیس و سابگرید می‌شود. مقدار جوی و جدولی که باید در این سایت انجام شود، تقریبا به طول ۲۰ هزار متر مربع است.

وی افزود: این منطقه شامل اراضی مسکونی‌ای می‌شود که قبلا به مردم داده شده است و قسمتی از آن معروف به سایت ۱۱۲ هکتاری دشت‌آزادگان است که بخشی از این سایت، مسکن مهر است.

دریس زاده ادامه داد: قسمت قبلی آن با اعتبارات راه و شهرسازی از محل سازمان ملی زمین و با مجری‌گری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شد. ان‌شاءالله این پروژه به واسطه بنیاد مسکن که در این منطقه خوش درخشیده است، به بهره‌برداری برسد.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار