علیرضا گوروئی با تاکید بر توزیع بهینه منابع میان تمام بخشها و مناطق شهرستان بیان کرد: گردشگری، بهسازی روستاها، عمران شهری و روستایی، کشاورزی و صنایع تبدیلی منطبق با آمایش سرزمینی به عنوان اولویت در دستور کار است.
وی توجه به توسعه متوازن شهرستان منطبق بر آمایش سرزمین را مورد تاکید قرار داد و افزود: تعریف طرحهای مختلف عمرانی، زیرساختی و بهبود زیرساختها و گسترش صنایع تبدیلی کشاورزی در تمام مناطق اندیمشک متناسب با ظرفیت آنها، گامی مهم برای رشد متوازن این شهرستان است.
فرماندار اندیمشک گفت: دستگاههای این شهرستان مکلف شدهاند تا در راستای تحقق اولویتهای تعیین شده توسط کمیته برنامه ریزی اندیمشک با بسیج تمام امکانات و ظرفیتهای خود، برای تکمیل طرحهای اولویت دار برنامه ریزی کنند.
وی با تاکید بر لزوم پیگیری مستمر دستگاهها برای جذب اعتبارهای استانی افزود: تمام دستگاههای اجرایی مکلف به پیگیری برای جذب این اعتبار هستند و در این راستا عملکرد مدیران دستگاهها رصد میشود.
گوروئی گفت: اجرایی کردن این طرحها نیاز به تلاش شبانه روزی تمام مجموعههای شهرستان دارد که تمام دستگاهها در این زمینه باید برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحهایی که دارای خروجی ملموس برای مردم هستند در اولویت قرار دارند، افزود: با توجه به محدودیت منابع و اعتبارهای دولتی، توجیه اقتصادی، فنی و اجتماعی طرحها با توجه به بررسیهای کامل کارشناسی مورد تاکید است.
شهرستان اندیمشک دروازه ورودی و گذرگاه شمالی خوزستان است. بر اساس آخرین نظرسنجی جمعیت این شهرستان بالغ بر ۱۸۰ هزار نفر است.
اندیمشک دارای ۲۹۳ روستا و ۲ بخش بزرگ الوار گرمسیری و مرکزی است.