تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
کد خبر: ۳۱۵۱۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

امام جمعه خرمشهر: محرم امسال باید ضدصهیونیستی‌ترین محرم تاریخ باشد

امام جمعه خرمشهر با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، خواستار تبدیل این ماه به ضدصهیونیستی‌ترین محرم در طول تاریخ شد و گفت: وعاظ، خطبا و هیئت‌های عزاداری، حقایق دشمنی‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا را برای مردم تبیین کنند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد عادل‌پور در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرمشهر در مسجد جامع این شهر با اشاره به فرارسیدن ماه محرم، بیان کرد: امروز باید همچون امام حسین(ع) با صدای بلند بگوییم «مثلی لا یبایع مثله»، یعنی فردی چون ما زیر بار بیعت با یزیدیان زمان نخواهد رفت.

وی افزود: شمر زمان، رژیم صهیونیستی است که به دستور یزید زمان یعنی آمریکای جنایتکار، پاک‌ترین انسان‌ها را به شهادت رسانده و حتی اساس دین و نایب امام زمان(عج) را تهدید می‌کند.

امام جمعه خرمشهر همچنین با اشاره به سالگرد سوءقصد تروریستی به جان مقام معظم رهبری در هفتم تیر ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر گفت: یکی از نعمت‌های آشکار الهی برای کشور ما، وجود ولایت فقیه و رهبری حکیم و شجاعی است که نه‌تنها در ایران، بلکه در سطح بین‌المللی به نماد مقاومت در برابر استکبار تبدیل شده است.

وی با اشاره به آغاز دهه امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: یکی از عوامل عزت جامعه، اقامه این فریضه الهی است و ترک آن، جامعه را دچار ذلت و سلطه بدترین افراد خواهد کرد.

حجت‌الاسلام عادل‌پور همچنین با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، این پیام را حاوی سه تبریک مهم دانست و گفت: پیروزی جمهوری اسلامی بر رژیم صهیونیستی، شکست آمریکا در ورود مستقیم به جنگ، و اتحاد بی‌نظیر ملت ایران، سه محور اصلی این پیام امیدآفرین و راهبردی بودند.

خطیب جمعه خرمشهر جنگ ۱۲ روزه اخیر را پیچیده‌ترین جنگ تاریخ با مشارکت مستقیم آمریکا و رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت: هدف دشمن نابودی صنعت هسته‌ای، تضعیف قدرت موشکی و تغییر نظام بود اما در هیچ‌کدام به نتیجه نرسیدند و با ضربات سنگین موشکی، پهپادی، سایبری و اطلاعاتی مواجه شدند.

وی افزود: توقف عملیات نظامی به درخواست دشمن بود و این نه یک صلح واقعی است و نه آتش‌بس به معنای کلاسیک آن، بلکه نشانه‌ای از استیصال کامل رژیم صهیونیستی و آمریکا در برابر اراده ملت ایران است.

عادل‌پور با اشاره به عوامل پیروزی اخیر ایران، گفت: توجه به معنویت، رهبری حکیمانه، انسجام ملی، توانمندی نیروهای مسلح و قدرت موشکی از مهم‌ترین عوامل این پیروزی بودند.

وی با تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل مصوبه تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اظهار کرد: این آژانس در ماجرای اخیر بی‌طرفی خود را از دست داد و زمینه‌ساز تجاوز دشمنان شد.

امام جمعه خرمشهر همچنین از قوه قضاییه برای برخورد با جاسوسان، و از رسانه‌های ملی و محلی بابت اطلاع‌رسانی صحیح و تقویت روحیه مردم قدردانی کرد.

وی در پایان بر لزوم ارتقای بودجه دفاعی کشور تاکید کرد و گفت: امروز ملت ایران هوشیار است و اجازه تکرار شبیخون دشمن را نخواهد داد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار