تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
کد خبر: ۳۱۴۸۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خرید پنج دستگاه ماشین‌آلات بهسازی مسیرهای عشایری در خوزستان

  مدیرکل امور عشایر خوزستان از خرید پنج دستگاه بیل بکهو جهت ارائه خدمات راهسازی به عشایر استان خبرداد.

سید اسکندر موسوی زاده اظهار کرد: با هدف خدمات رسانی مطلوب‌تر به عشایر پنج دستگاه بیل بکهو برای بازگشایی و مرمت مسیرهای عشایری استان خریداری شد.

وی افزود: این دستگاه‌ها با اعتبار بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده جهت ارائه خدمات به عشایر استان خریداری شده است.

مدیرکل امور عشایر خوزستان ادامه داد: در سال گذشته نیز از محل اعتبارات ارزش افزوده ۵ دستگاه لودر جهت بهسازی و بازگشایی راه‌های عشایری استان خریداری شد.

موسوی زاده نوسازی ناوگان خدمات رسان به عشایر را اولویت مهم اداره کل امور عشایر در سال جدید دانست و گفت: امیدواریم با همکاری استاندار خوزستان و توجه ریاست سازمان عشایر کشور این امر تحقق یابد.

وی بیان کرد: اداره کل امور عشایر خوزستان سالانه حدود هزار کیلومتر مسیر تردد و عبور عشایر را مرمت و بازگشایی می‌کند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار