تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۴
کد خبر: ۳۱۴۵۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت ریشه‌ای به مقوله عفاف‌وحجاب ضرورتی انکارناپذیر است

رئیس مجمع بسیج استان خوزستان گفت: موضوع عفاف و حجاب، مسئله‌ای صرفاً زنانه نیست، بلکه بنیان هویتی جامعه را شکل می‌دهد.
 محمد خانچی رئیس مجمع بسیج استان خوزستان، امروز در نشست هم‌اندیشی مجمع بسیج با حضور دغدغه‌مندان فرهنگی و مسئولان دستگاه‌های فرهنگی استان، با اشاره به ضرورت عبور از نگاه سطحی و جنسیتی به این مسئله، اظهار کرد: حجاب و عفاف صرفاً مسئله زنان نیست. این موضوع به سلامت روانی جامعه، کارآمدی نظام اجتماعی، و امنیت فرهنگی کشور گره خورده است. نباید اجازه دهیم این مقوله در حد یک نماد تنزل یابد، بلکه باید به عمق سبک زندگی مردم پیوند بخورد.خانچی بر لزوم پرداخت ریشه‌ای و همه‌جانبه به مقوله عفاف و حجاب تأکید کرد و آن را از مهم‌ترین مسائل هویتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز دانست.
وی با تأکید بر لزوم همراهی جدی و مسئولانه همه دستگاه‌های اجرایی، آموزشی و فرهنگی برای تحقق اهداف فرهنگی و تربیتی در این حوزه، ادامه داد: تا زمانی که نگاه جزیره‌ای و مقطعی به این موضوع وجود دارد، راه‌حل‌های مقطعی هم نتیجه‌ای نخواهند داشت. ما نیاز به یک عزم مشترک و سیاست‌گذاری یکپارچه در زمینه عفاف و حجاب داریم.

خانچی همچنین با اشاره به نقش الگوسازی و آگاه‌سازی عمومی افزود: راه‌حل، صرفاً اعمال قانون نیست؛ بلکه باید با تکیه بر آموزش، فرهنگ‌سازی و اقدامات پیشگیرانه، به‌ویژه در محیط‌های اداری و آموزشی، زمینه کاهش بی‌عفتی را فراهم کرد. اجرای قوانین پیشگیرانه در ادارات می‌تواند الگویی برای دیگر نهادهای اجتماعی باشد.در این جلسه، دغدغه‌ها و پیشنهادات متعددی از سوی جمعی از فعالان فرهنگی، علما، اساتید دانشگاه و مسئولان فرهنگی استان مطرح شد و حاضران بر لزوم هم‌فکری، هم‌افزایی و تدوین برنامه‌های فرهنگی مشترک در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کردند.

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار